Προβολή περισσότερων

Εξαρτήματα για τον μάστορα, τον ερασιτέχνη κηπουρό και τον λάτρη των αυτοκινήτων

Μπαταρίες και φορτιστές Power X-Change, εργαλεία

Αξιοποιήστε τώρα ακόμη περισσότερο τα εργαλεία κήπου της Einhell χάρη στα εξαρτήματα και αξεσουάρ υψηλής ποιότητας. Από τους φορτιστές μπαταρίας μέχρι τον εξοπλισμό συνεργείου, εδώ θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για να συμπληρώσετε ουσιαστικά τον εξοπλισμό σας για μαστορέματα.

Εκτός από τα αξεσουάρ για το συνεργείο ή για τα εργαλεία κήπου, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ αυτοκινήτου και εξαρτήματα για τις συσκευές θέρμανσής μας.

Εξαρτήματα εργαλείων της Einhell. Τα πλεονεκτήματά σας:
  • Επώνυμα εξαρτήματα από την KWB
  • Μεγάλη ποικιλία σε ειδικά εξαρτήματα για όλους τους τομείς εφαρμογών
  • Καλή σχέση τιμής-απόδοσης
  • Υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας
  • Εγγύηση και γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης

Εξαρτήματα εργαλείων για κάθε εφαρμογή

Power X-Change

Μπαταρίες και φορτιστές για το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας μας

Μία μπαταρία, χιλιάδες δυνατότητες. Η σειρά Power X-Change είναι μια μοναδική οικογένεια προϊόντων μπαταρίας, καθώς είναι συμβατή με κάθε εργαλείο με τον ίδιο τύπο μπαταρίας. Με τα αξεσουάρ Power X-Change απολαμβάνετε μεγαλύτερη ευελιξία χάρη στις νέες μπαταρίες, τους ανεξάρτητους φορτιστές και τα πρακτικά σετ πρώτης χρήσης.

Εργαλεία και μηχανήματα

Το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε συνεργείο

Για κάθε εργασία ξοδεύετε τον διπλάσιο χρόνο, επειδή δεν βρίσκετε ποτέ το εργαλείο που χρειάζεστε; Δεν έχετε χώρο στα συρτάρια ή τα ράφια για να τοποθετήσετε τα πράγματά σας; Στα αξεσουάρ συνεργείου μας θα βρείτε τα κατάλληλα προϊόντα, για να διαμορφώσετε καλύτερα και πιο αποτελεσματικά το συνεργείο σας. Οι τροχήλατες εργαλειοθήκες μας παρέχουν ιδανική οργάνωση και αρκετό χώρο για τα εργαλεία χειρός σας, είτε είναι μικρά είτε μεγάλα.

Η οργάνωση είναι η μισή δουλειά, γι' αυτό διαθέτουμε ακόμη περισσότερα προϊόντα στη γκάμα αξεσουάρ μας. Από πρακτικά περονοφόρα ανυψωτικά μέχρι ανυψωτικούς μηχανισμούς υψηλής απόδοσης: Ανακαλύψτε μόνοι σας πώς μπορείτε να εξοπλίσετε αποτελεσματικά το συνεργείο σας.

Πλυστικά μηχανήματα

Ιδανικά για το συνεργείο ή εργασίες εν κινήσει

Από καλώδια μπαταρίας και φορητούς φορτιστές μέχρι αξιόπιστους γρύλλους, τα αξεσουάρ αυτοκινήτου μας έχουν εφαρμογή σε πολλές διαφορετικές περιπτώσεις. Χάρη στην υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία τους ακόμη και κάτω από αντίξοες συνθήκες, οι συσκευές μας προσφέρουν μεγάλη λειτουργικότητα και υψηλή ασφάλεια. Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου μας αποτελούν τα ιδανικά αξεσουάρ για τον ερασιτέχνη μηχανικό και είναι απαραίτητα σε κάθε συνεργείο.

Κήπος και δάσος

Πρακτικά παρελκόμενα για τον ερασιτέχνη κηπουρό

Μηχανές, όπως ρολά κήπου και διαστρωτήρες γενικής χρήσης, βοηθούν στην τοποθέτηση νέου γκαζόν. Οι τροχιστές αλυσοπρίονων της Einhell φροντίζουν ώστε τα αλυσοπρίονά σας να παραμένουν αιχμηρά και να κόβουν σωστά τα χοντρά ξύλα. Τα κράνη προστασίας δενδροκόμου σας προστατεύουν ιδανικά από τις πτώσεις κλαδιών ή τις αιωρούμενες σχίζες ξύλου. Ρίξτε τώρα μια ματιά στα αξεσουάρ μας για τον ερασιτέχνη κηπουρό.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια Ακόμη και η παραμικρή λεπτομέρεια έχει ληφθεί υπόψη στη συσκευή. Γι' αυτό η γκάμα αξεσουάρ μας είναι τόσο εκτενής.

KWB: Εξαρτήματα από επαγγελματίες

Πολύ καλή ποιότητα για εργαλεία κορυφαίας απόδοσης

Οι επαγγελματίες βασίζονται στα εξαρτήματα της KWB! Γι' αυτό προτιμούμε εργαλεία και υλικά από τον ειδικό στα εξαρτήματα από τη Βρέμη. Από μικρά εξαρτήματα, όπως κατσαβιδόλαμες και τρυπάνια, μέχρι μεγάλες λάμες πριονιών για δισκοπρίονα: Η KWB παρέχει κορυφαία ποιότητα και εδώ και πολλά χρόνια κατέχει ηγετική θέση στον κόσμο στην κατασκευή εξαρτημάτων εργαλείων. Είναι εκπληκτικό που έχουμε έναν τόσο αξιόπιστο συνεργάτη μαζί μας!