Προβολή περισσότερων

Η E-Team

Αποστολή: Να περάσουμε στο επόμενο επίπεδο!

Ακατόρθωτο; Δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Αυτή η ομάδα συνδυάζει την ισχύ, την αντοχή, τη δημιουργικότητα και την αποδοτικότητα. Προφέρουν ποιότητα και πάντα βρίσκουν τη σωστή λύση την στην κατάλληλη στιγμή. Γιατί πολύ απλά αγαπούν αυτό που κάνουν. Εξοπλισμένοι με εργαλεία και μηχανήματα κήπου μπαταρίας Power X-Change, είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε πρόκληση και να φέρουν εις πέρας κάθε αποστολή μέσω της τελειότητας και της εξειδίκευσής τους στα εργαλεία μπαταρίας. 
Ο πελάτης: Oliver Kahn, εκπρόσωπος της FC Bayern Μονάχου.
Ποιοι είναι αυτοί; Η E-Team!

Η E-Team

Η ομάδα που φέρει εις πέρας κάθε αποστολή

Ως ο επικεφαλής σε κάθε αποστολή, έχει πάντα ένα πλάνο, πάντα σκέφτεται τρία βήματα μπροστά. Ο Frank γνωρίζει τις αποστολές, γνωρίζει την ομάδα του και εμπιστεύεται τα εργαλεία Power X-Change με τα οποία μπορούν να κάνουν τα πάντα. Διότι είναι ο cool εγκέφαλος της E-Team.   
Άγχος; Δεν γνωρίζει τί είναι αυτό. Ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας του!

Πάντα ευθύς χαρακτήρας, χωρίς πολλά λόγια και φλυαρίες. Η Skye έχει στραμμένη την προσοχή της στα βασικά. Συγκεντρωμένη, ακριβής, και επαγγελματίας. Πηγαίνει απευθείας στο κυρίως θέμα της αποστολής.
Προκλήσεις; Τις αντιμετωπίζει πάντα ανυψώνοντας το φρύδι της. Η μόνη της αδυναμία: ότι έχει να κάνει με ισχύ το φθάνει στα άκρα.

Γιατί να το κάνεις κανονικά αν μπορείς να το κάνεις τρελά; Αν ο ενθουσιασμός είχε πρόσωπο, τότε αυτό μάλλον θα έμοιαζε με του D. Αγαπάει αυτό που κάνει. Όσο πιο ασυνήθιστο, τόσο το καλύτερο. Όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, απλά συναρπάζεται. Μαστορεύει μέχρι να βρει μία πρωτότυπη και ιδιοφυή λύση.

Προβλήματα; Καθαρίζει ο Mike εν ριπή οφθαλμού από το δρόμο! Και πάντα με ένα χαμόγελο και ένα τραγούδι στα χείλη. Όση ώρα κι αν διαρκέσει η αποστολή. Όταν μπορεί να πάει στη δουλειά, είναι στο στοιχείο του. Ποιος θα πίστευε ότι αυτός, από όλα τα μέλη της ομάδας, είναι αυτός που χειρίζεται καλύτερα τα φυτά.

4
Ειδικοί
200+
Εργαλεία μπαταρίας
1
Ομάδα

Όταν καλεί, είναι πάλι ώρα για αποστολή:

Υλοποίηση.

Ως πελάτης, ξέρει ακριβώς τι θέλει και ξέρει ότι ορισμένες αποστολές μπορούν να υπολοιηθούν μόνο από την E-Team. Ακόμα κι αν οι μέθοδοί τους προκαλούν μερικές φορές ένα έκπληκτο χαμόγελο από αυτόν...»

E-Team σε αποστολή: Υλοποίηση στην τηλεόραση!

Βαθμός: Άρισταs

Ο εξοπλισμός της E-Team αντέχει στις πιο δύσκολες συνθήκες

Ισχύς μπαταρίας, αντοχή και ακρίβεια:

Μπορντουροψάλιδο μπαταρίας GE-CH 36/65 Li

Ο τελειομανής Frank προτιμά να πιάνει το μπορντουροψάλιδο μπαταρίας GE-CH 36/65, γιατί με αυτό είναι τέλεια εξοπλισμένος ακόμη και για τις πιο απαιτητικές εργασίες κοπής: Λεπίδες υψηλής ποιότητας κατασκευασμένες από ατσάλι κομμένο με λέιζερ και ακονισμένο με διαμάντι. Η απόσταση των δοντιών 30 mm επιτρέπει τη μέγιστη ακρίβεια, τη μεγάλη διάρκεια ζωής, καθώς και τέλεια αποτελέσματα ακόμη και με πιο χοντρά κλαδιά. Μετά την κοπή: οι δύο  μπαταρίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε άλλο από τα πάνω από 200 εργαλεία Power X-Change.

"Μοτέρ χωρίς ψήκτρες, ισχύς κρούσης 3,2 joules και συνδυασμένη ισχύς 36 V από δύο μπαταρίες Power X-Change: με αυτό το μωρό εδώ, θα υλοποιήσω ακόμη και την πιο δύσκολη αποστολή!"
Mike
Ο Μυώδης

Πολύπλευρο έτοιμο για κρούση

Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah)

Όσο ισχυρή, αποτελεσματική και έξυπνη κι αν είναι, η Skye λατρεύει επίσης το κρουστικό δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας, και δεν το βάζει κάτω ακόμα και όταν είναι εκτός δουλειάς. Με τις λειτουργίες βιδώματος, διάτρησης και κρουστικού τρυπήματος συνδυασμένες σε ένα εύχρηστο εργαλείο, το ευέλικτο εργαλείο TE-CD 18/50 Li-i BL (2x2,0Ah) είναι ένα απαραίτητος βοηθός

Όλος ο εξοπλισμός Power X-Change της E-Team με μια ματιά

Θέλετε ακόμα περισσότερη δύναμη μπαταρίας;

Ανακαλύψτε τώρα το σύστημα μπαταριών μας και τα εργαλεία σας για κήπο και μαστορέματα. Μόνο από την Einhell.