More power for large projects with the powerful Power X-Change Plus battery pack.

Πραγματικά κορυφαία μηχανική σχεδίαση για πραγματικά προηγμένη τεχνολογία

Μέγιστη ακρίβεια και υπερσύγχρονες διαδικασίες κατασκευής
Προβολή περισσότερων

Είμαστε οι ειδικοί στις μπαταρίες!

Οι μπαταρίες Power X‐Change πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας

Μια μπαταρία εργαλείων αποτελείται από μια πληθώρα διαφορετικών συστατικών στοιχείων. Μόνο όταν όλα τα συστατικά στοιχεία πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας, τα συναρμολογούμε για να κατασκευάσουμε την μπαταρία Power X‐Change. Έτσι δεν παρέχουμε μόνο επαρκή ισχύ, αλλά και φροντίζουμε και για την απαραίτητη ασφάλεια – κατά τη φόρτιση, τη μεταφορά και την εντατική χρήση.

State-of-the-art brushless electric motors have been awarded the Brushless Energy label.
Η ομάδα έρευνας της Einhell αναφέρει: Στην μπαταρία Power X-Change πρώτη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η λειτουργικότητα. Γι' αυτό δίνουμε σημασία σε κάθε λεπτομέρεια.

Αυτό αποδεικνύουν τα μεμονωμένα συστατικά στοιχεία του συστήματος μπαταρίας Power X‐Change:

The label for particularly powerful and safe Li-Ion technology in all Power X-Change devices.

Στοιχεία

Άριστη ποιότητα – δοκιμασμένη ασφάλεια

Στις μπαταρίες Power X‐Change χρησιμοποιούμε αποκλειστικά στοιχεία ιόντων λιθίου υψηλής ποιότητας από δημοφιλείς κατασκευαστές σε όλον τον κόσμο. Έτσι εξασφαλίζουμε ότι επιτυγχάνουμε πάντα σταθερά υψηλή ποιότητα και πληρούμε τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας.

Ωστόσο, κατά την επιλογή των στοιχείων των μπαταριών μας δεν βασιζόμαστε μόνο στην καλή φήμη: Κάθε στοιχείο μπαταρίας Power X‐Change υποβάλλεται σε μια αυτοματοποιημένη και ανεξάρτητη διαδικασία ελέγχου, προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι είναι 100% ασφαλές. Ακόμη και μετά από πολλά χρόνια εντατικής χρήσης!

The multifunctional battery pack with 4Ah and full 18V power for all Power X-Change devices.

Μπαταρία

Επιλεγμένα στοιχεία – εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών

Επειδή οι ακριβείς προδιαγραφές κάθε στοιχείου ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την κατασκευή, τηρούμε αυστηρά κριτήρια επιλογής εξασφαλίζοντας υψηλά επίπεδα συνέπειας και ασφάλειας. Έτσι κάθε μπαταρία Power X‐Change αποτελείται από στοιχεία που ταιριάζουν ιδανικά μεταξύ τους.

Αλλά και τα υπόλοιπα εξαρτήματα των μπαταριών μας πρέπει να ανταποκρίνονται σε πολύ υψηλές απαιτήσεις. Από τη διαμόρφωση αποτελεσματικής ψύξης των επιμέρους εξαρτημάτων μέχρι το ανθεκτικό στους κραδασμούς και τη σκόνη πλαστικό περίβλημα: διεξάγουμε συνεχείς ελέγχους και δοκιμές σε πραγματικές συνθήκες για να σας παρέχουμε την καλύτερη μπαταρία εργαλείων στην αγορά.

Explosion drawing of a 5.2 Volt Power X-Change Plus battery from Einhell.

Σύστημα διαχείρισης μπαταρίας BMS

Ευφυές ηλεκτρονικό σύστημα – αποτελεσματική προστασία της μπαταρίας

Εκτός από τους αυστηρούς ελέγχους και τις οδηγίες που εφαρμόζουμε κατά την παραγωγή, το ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας (BMS) εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια και ισχύ καθ' όλη τη διάρκεια εντατικής χρήσης της μπαταρίας. Το σύστημα BMS παρακολουθεί όλους τους παράγοντες που σχετίζονται με την ασφάλεια στο εσωτερικό κάθε μπαταρίας Power X‐Change και ρυθμίζει τη βέλτιστη χρήση κάθε επιμέρους στοιχείου.

Με αυτόν τον τρόπο, προλαμβάνουμε τις συνήθεις βλάβες της μπαταρίας με αποτελεσματικό τρόπο. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για πλήρη εκφόρτιση, υπέρταση, υπερθέρμανση, αυτοεκφόρτιση ή το φαινόμενο μνήμης: Το σύστημα BMS εντοπίζει έγκαιρα τους παράγοντες που προκαλούν βλάβη και τους αντιμετωπίζει αποτελεσματικά. Και αν η μπαταρία βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, το σύστημα BMS διακόπτει την παροχή τάσης. 

Safe and convenient charging with the powerful Power X-Change charger from Einhell.

Φορτιστής

Αξιόπιστη απόδοση – ασφαλής χειρισμός

Ο ειδικός φορτιστής της σειράς Power X‐Change δεν χαρακτηρίζεται μόνο από υψηλή απόδοση, αλλά και από μέγιστη ασφάλεια. Μια πληθώρα εσωτερικών μονάδων ελέγχου εξασφαλίζει ότι τα στοιχεία των μπαταριών φορτίζονται ομοιόμορφα και χωρίς βλάβες. Έτσι δεν επιμηκύνεται μόνο η διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά παρέχεται επίσης ακόμη περισσότερη ασφάλεια.

Επομένως, ο φορτιστής αποτρέπει το βραχυκύκλωμα μεταξύ των στοιχείων σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και απενεργοποιείται αυτόματα αν προκύψουν βλάβες ή όταν η μπαταρία φορτιστεί πλήρως.

Συσκευές Power X-Change

Πολυλειτουργική πλατφόρμα – τέλεια εναρμόνιση

Ένα πολύπλοκο και ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας λειτουργεί με ασφάλεια και αξιοπιστία μόνο όταν οι συσκευές που τροφοδοτεί ανταποκρίνονται ιδανικά στις απαιτήσεις. Γι' αυτόν τον λόγο, κατά τη σχεδίαση και την ανάπτυξη των εργαλείων και του εξοπλισμού κήπου της σειράς Power X‐Change, έχουμε θέσει ιδιαίτερες απαιτήσεις για τα ηλεκτρονικά συστήματα που ενσωματώνονται στις συσκευές.

Συνεχείς έλεγχοι και δοκιμές εξασφαλίζουν ότι τηρούνται πολύ υψηλά πρότυπα ασφάλειας για τα στοιχεία που είναι ευαίσθητα στη θερμότητα και την πυρκαγιά. Επίσης, όλες οι συσκευές Power X‐Change υποβάλλονται σε διαδικασία πιστοποίησης από ανεξάρτητους φορείς ελέγχου.