Προβολή περισσότερων

Εργαλεία και μηχανήματα κήπου για τον ερασιτέχνη κηπουρό

Από μηχανές γκαζόν μέχρι αντλίες νερού

Οι ικανότητες σας στο «πράσινο» σε συνδυασμό με τα λαμπερά κόκκινα εργαλεία κήπου της Einhell! Η μεγάλη ποικιλία μας σε μηχανές γκαζόν, ψαλίδια μπορντούρας, αλυσοπρίονα και αντλίες νερού υψηλής ποιότητας δεν θα εντυπωσιάσουν μόνο τον ερασιτέχνη κηπουρό, αλλά θα διατηρήσουν το γκαζόν και το γρασίδι σας υγιή και σε καλή κατάσταση. Είτε έχετε γήπεδο γκολφ είτε οπωρώνα: Στην Einhell θα βρείτε το κατάλληλο εργαλείο για τις εργασίες σας στον κήπο.

Πλεονεκτήματα της Einhell για τον ερασιτέχνη κηπουρό
  • Καλή σχέση τιμής-απόδοσης
  • Εγγύηση έως 24 μηνών και γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης
  • Αποδοτικά και οικολογικά μοτέρ
  • Κορυφαία πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας
  • Εργαλεία και συσκευές που αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις μας

Εργαλεία κήπου της Einhell για κάθε εφαρμογή

Μηχανές γκαζόν

Το γρασίδι σας ποτέ δεν ήταν πιο πράσινο!

Στην Einhell θα βρείτε την κατάλληλη μηχανή γκαζόν για τον κήπο σας! Η ηλεκτρική μηχανή γκαζόν εντυπωσιάζει με το μικρό βάρος και το χαμηλό επίπεδο θορύβου της. Αντίθετα, η βενζινοκίνητη μηχανή γκαζόν παρέχει μεγαλύτερη εμβέλεια και ευελιξία. Τα καλύτερα χαρακτηριστικά από τους δύο κόσμους συνδυάζονται στις μηχανές γκαζόν μπαταρίας. Χάρη στο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change της Einhell, εργάζεστε εντελώς ανεξάρτητα από τις πηγές ρεύματος ή τα ορυκτά καύσιμα. Απλώς τοποθετήστε την πανίσχυρη μπαταρία γενικής χρήσης και ξεκινήστε φτάνοντας σε κάθε γωνιά του κήπου σας. Χωρίς καλώδια. Χωρίς μυρωδιά βενζίνης.

Εξαερωτές γκαζόν

Η επαγγελματική ανανέωση για το γκαζόν σας

Ο εξαερωτής γκαζόν της Einhell παρέχει στο γκαζόν τον αέρα που χρειάζεται για να «αναπνεύσει». Χτενίζει το γρασίδι, ξεριζώνει τα βρύα και τα ζιζάνια και διατηρεί το γκαζόν υγιές. Η εξαέρωση συμβάλλει στην ανάπτυξη νέων, δυνατών βλασταριών και παρέχει στο γκαζόν την απαραίτητη ελευθερία για να αναπτυχθεί. Η γκάμα προϊόντων της Einhell περιλαμβάνει ανεξάρτητους εξαερωτές και συνδυαστικά μοντέλα, τα οποία λειτουργούν και ως εξαερωτές γκαζόν. Για εξαιρετικά ευέλικτη χρήση, προσφέρουμε επίσης εξαερωτές γκαζόν χωρίς καλώδια που λειτουργούν με μπαταρία από τη σειρά του συστήματος διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change.

Χλοοκοπτικά και κλαδευτικά

Ιδανική κοπή γκαζόν μέχρι τις πιο απομακρυσμένες γωνίες

Με ένα χλοοκοπτικό της Einhell μπορείτε να αφαιρέσετε το γρασίδι που εξέχει, τα υπολείμματα κοπής και τα δυσπρόσιτα ζιζάνια γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια. Χάρη στα περιστρεφόμενα νήματα από νάιλον στο εξάρτημα κοπής δεν θα ανησυχείτε για τα κράσπεδα, τις γωνίες του σπιτιού ή τα δέντρα. Τα μηχανοκίνητα κλαδευτικά χρησιμοποιούν μια μεταλλική λάμα αντί για τα νήματα από νάιλον. Χάρη σε αυτό αποτελούν ιδανικά εργαλεία κοπής, για να κόψετε ισχυρά ζιζάνια και επίμονες ή ξυλώδεις ρίζες με αποτελεσματικό τρόπο. Για μέγιστη ελευθερία κίνησης πολλά από τα χλοοκοπτικά μας λειτουργούν χωρίς καλώδιο και τροφοδοτούνται από το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change.

Ψαλίδια μπορντούρας

Γίνετε ο καλλιτέχνης των θάμνων

Όσο ευρύς είναι ο κόσμος των θάμνων, τόσο πολύπλευρη είναι και η γκάμα ψαλιδιών μπορντούρας της Einhell. Ανάλογα με την εφαρμογή και την ανάπτυξη των θάμνων σας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ ηλεκτρικών ψαλιδιών, ψαλιδιών μπαταρίας και βενζινοκίνητων ψαλιδιών μπορντούρας. Τα πλεονεκτήματα είναι ολοφάνερα: Τα βενζινοκίνητα ψαλίδια παρέχουν μεγάλη ισχύ για πολύ ξυλώδεις θάμνους, ενώ τα ηλεκτροκίνητα προσφέρουν περισσότερη άνεση για πιο μικρή ανάπτυξη. Και με το ψαλίδι μπαταρίας της σειράς Power X-Change συνδυάζετε την υψηλή απόδοση με τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων.

Αντλίες νερού

Αντλήστε νερό – όπου, όποτε και όπως θέλετε!

Αντλίες νερού υψηλής απόδοσης και οικιακά πιεστικά υδάτων της Einhell. Με μια αντλία συλλογής βρόχινου νερού μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το παγιδευμένο βρόχινο νερό ή τις φυσικές πηγές για τον κήπο σας, ενώ με ένα οικιακό πιεστικό υδάτων μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες νερού χρήσης του νοικοκυριού σας. Με τις αντλίες κήπου μπορείτε να διοχετεύσετε το νερό αποτελεσματικά, για παράδειγμα σε λιμνούλες ή τεχνητά ρυάκια. Και μια αντλία ακάθαρτων υδάτων μπορεί να σας βοηθήσει εάν η στάθμη του νερού είναι υψηλή ή το υπόγειο έχει πλημμυρίσει. Τόσο πολυχρηστικές μπορούν να γίνουν οι αντλίες!

Εργαλεία κήπου

Τα κατάλληλα εργαλεία για τις κηπουρικές σας ικανότητες

Τα εργαλεία και τα μηχανήματα κήπου της Einhell μετατρέπουν το γκαζόν, τους θάμνους και τα δέντρα σας σε μια πραγματική όαση. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων μας για τον ερασιτέχνη κηπουρό περιλαμβάνει μηχανές γκαζόν μπαταρίας, αλυσοπρίονα, ηλεκτρικά ψαλίδια μπορντούρας, βενζινοκίνητες φρέζες και πολλά περισσότερα. Όλα τα μηχανήματα και τα εργαλεία μας έχουν σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από ειδικούς στην κηπουρική στη Γερμανία, ώστε να ανταποκρίνονται στις υψηλότερες απαιτήσεις, να παρέχουν εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης και μεγάλη διασκέδαση στον κήπο.

Εμπειρία και πάθος Η κηπουρική είναι πάθος! Γι' αυτό εξασφαλίζουμε ότι όλα τα εργαλεία και μηχανήματα κήπου είναι εύχρηστα και πληρούν πολύ υψηλά πρότυπα ποιότητας. Για διασκέδαση μεγάλης διάρκειας στις εργασίες σας!

Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change

Πλήρης ισχύς για εργαλεία κήπου χωρίς καλώδιο!

Μία μπαταρία, χιλιάδες δυνατότητες! Απαλλαγείτε από τα μπλεγμένα καλώδια και απολαύστε ένα μέλλον χωρίς ανησυχίες χάρη στο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change, μια ευφυέστατη ιδέα της Einhell: Οι μπαταρίες μας είναι πολυλειτουργικές και ταιριάζουν σε όλα τα εργαλεία της σειράς Power X-Change. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία κήπου σας, από τις μηχανές γκαζόν μέχρι τα αλυσοπρίονα, μόνο με έναν τύπο μπαταρίας. Μεγάλης διάρκειας, ισχυρά και ευέλικτα! Ανακαλύψτε τη μεγάλη γκάμα προϊόντων Power X-Change. Για περισσότερες δυνατότητες, μεγαλύτερη ελευθερία και άνεση στις εργασίες κηπουρικής.