Προβολή περισσότερων

Εργαλεία για τους λάτρεις των μαστορεμάτων

Από κρουστικά δράπανα έως φρέζες πλακιδίων

Σήμερα δεντρόσπιτο, αύριο μια καινούργια εντοιχισμένη κουζίνα: Κανένα έργο δεν είναι μεγάλο για έναν γνήσιο μάστορα: Κάντε το σπίτι σας έναν ευχάριστο και άνετο χώρο με τα κατάλληλα μηχανήματα και συσκευές από την Einhell. Ανακαλύψτε τα ηλεκτρικά εργαλεία χειρός ή τα μηχανήματα πάγκου υψηλής απόδοσής μας. Ζήστε την ελευθερία ενός κόσμου χωρίς καλώδια με το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change ή νιώστε τη μεγάλη ισχύ των κομπρεσέρ και των μηχανημάτων μας. Απολαύστε την πρακτική σχεδίαση, την αξιόπιστη ποιότητα και την εξαιρετική εξυπηρέτηση - σχεδιασμένα από μάστορες για μάστορες!

Όποιο έργο κι αν θέλετε να υλοποιήσετε, με το κατάλληλο εργαλείο γίνεται παιχνίδι. Ανακαλύψτε μόνοι σας πώς οι συσκευές και τα μηχανήματά μας μπορούν να σας κάνουν τον απόλυτο μάστορα – στο σπίτι, το συνεργείο ή και το γκαράζ.

Πλεονεκτήματα της Einhell για τους λάτρεις των μαστορεμάτων
  • Εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης
  • Μεγάλη ποικιλία σε εργαλεία και μηχανήματα
  • Εργαλεία και συσκευές που αναπτύσσονται στις εγκαταστάσεις μας
  • Υψηλά πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας
  • Εγγύηση έως 24 μηνών και γραμμή άμεσης εξυπηρέτησης

Εργαλεία Einhell για όλους τους τομείς εφαρμογών

Ηλεκτρικά εργαλεία

Βίδες, τρυπάνια και δράπανα

Τόσο πολυχρηστικά όσο και τα μαστορέματά σας: Είτε μετακομίζετε, είτε ανακαινίζετε είτε απλώς θέλετε να αλλάξετε τα πάντα, με τα ηλεκτρικά εργαλεία της Einhell θα βρίσκετε πάντα την κατάλληλη συσκευή για κάθε εργασία σας.

Από κρουστικά δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας μέχρι δισκοπρίονα χειρός υψηλής απόδοσης, σας παρέχουμε μια ευρεία γκάμα εργαλείων τα οποία είναι εύκολα στη χρήση και μπορούν να φέρουν εις πέρας και τις πιο δύσκολες εργασίες. Ιδανικά για αρχάριους αλλά και έμπειρους μάστορες!

Βρείτε τώρα το κατάλληλο ηλεκτρικό εργαλείο για το έργο σας. Απολαύστε σύγχρονες λειτουργίες, κορυφαία σχεδίαση και εξαιρετική σχέση τιμής-απόδοσης. Μάθετε για την κορυφαία εγγύηση και την εξυπηρέτηση μετά την πώληση που προσφέρουμε. Ανασκουμπωθείτε και κάντε τα μαστορέματα των ονείρων σας πραγματικότητα!

Μηχανήματα πάγκου

Κόψτε, συγκολλήστε και εφαρμόστε πίεση

Αναλάβετε νέες προκλήσεις χάρη στη μέγιστη ισχύ των μηχανημάτων Einhell για πραγματικά μεγάλα έργα! Τα μηχανήματα πάγκου μας μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλες τις εφαρμογές, στις οποίες απαιτείται μεγάλη ισχύς και υψηλή ακρίβεια. Στις δομικές κατασκευές, την τοιχοποιία, την κουζίνα, το μπάνιο, το γκαράζ ή τον κήπο. Φέρτε εις πέρας κάθε είδους εργασία: Θέλετε αέρα υπό πίεση για να καθαρίσετε; Πάρτε ένα από τα κομπρεσέρ αέρα υψηλής απόδοσης μας. Θέλετε να κόψετε δάπεδα παρκέ, πλακίδια ή πέτρες; Τα δισκοπρίονα και οι διαχωριστές μας αναλαμβάνουν τη δουλειά για σας. Θέλετε να επισκευάσετε ή να μαστορέψετε; Κάντε το σωστά με τα μηχανήματα συγκόλλησής μας!

Παρόλη την ισχύ και την απόδοση δεν έχουμε παραλείψει το πιο σημαντικό: Εσάς! Τα μηχανήματά μας είναι απλά και εύχρηστα. Σας βοηθούν στις εργασίες και στην υλοποίηση των έργων σας. Ανακαλύψτε τα τώρα!

Πλυστικά μηχανήματα

Σκουπίστε, ψεκάστε και καθαρίστε

Κηρύξτε πόλεμο στη σκόνη και τη βρωμιά: Οι σκούπες υγρής/ξηρής αναρρόφησης, οι σκούπες στάχτης και τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης αποτελούν πολυχρηστικά μηχανήματα καθαρισμού. Με τις σκούπες υγρής/ξηρής αναρρόφησης μπορείτε να απομακρύνετε υγρά μπάζα, να ξεβουλώσετε υδρορροές ή να καθαρίσετε τις τρίχες του σκύλου με υγιεινό τρόπο από το πορτμπαγκάζ!

Απαλλαγείτε από την καυτή στάχτη στο τζάκι με την πυράντοχη σκούπα στάχτης μας. Απομακρύνετε ταχύτατα τους επίμονους λεκέδες από τον τοίχο, το χρώμα του αυτοκινήτου και τους αρμούς με τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης. Μην λερώνετε τα χέρια σας - χρησιμοποιήστε ένα επαγγελματικό πλυστικό μηχάνημα της Einhell.

Εργαλεία αυτοκινήτου

Βιδώστε, μαστορέψτε και συντηρήστε

Τίποτα δεν γίνεται χωρίς κόπο. Αγαπάτε τα αυτοκίνητό σας και το αυτοκίνητό σας, σας αγαπά εξίσου; Στην Einhell θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία πρακτικών εργαλείων αυτοκινήτου και προϊόντων για τη φροντίδα του αυτοκινήτου. Τρέχουν δάκρυα από τα μάτια σας όταν βλέπετε το χρώμα του αυτοκινήτου σας να θαμπώνει; Ανανεώστε το χρώμα του αυτοκινήτου σας με τους πολυχρηστικούς αλοιφαδόρους μας.

Δεν θέλετε να ξοδέψετε μισή μέρα στο συνεργείο για την αντικατάσταση των ελαστικών του αυτοκινήτου σας; Κάντε το μόνοι σας απλά, γρήγορα και με ασφάλεια με τους γρύλλους και τα μπουλονόκλειδά μας.

Και ως ειδικοί στις μπαταρίες, στην Einhell δίνουμε φυσικά μεγάλη σημασία στις μπαταρίες. Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, πάμε!

Πολλά περισσότερα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων Συσκευές της Einhell για τους λάτρεις των μαστορεμάτων: καινοτόμες τεχνολογίες, αξιόπιστη εξυπηρέτηση και εκπληκτική σχέση τιμής-απόδοσης. Εγγυημένα.
All Power X-Change devices rotate around the battery in a circular overview graphic.

Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change

Πολυχρηστικά, ευέλικτα και χωρίς κανένα καλώδιο

Ονειρεύεστε μια απλή εργασία χωρίς ενοχλητικά καλώδια; Ρίξτε μια ματιά στο απαράμιλλο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change: Υπερσύγχρονες μπαταρίες υψηλής απόδοσης παρέχουν αξιόπιστη ενέργεια μεγάλης διάρκειας – στο συνεργείο, το γκαράζ ή το σπίτι. Σημαντικό πλεονέκτημα: Οι μπαταρίες μας είναι πολυχρηστικές και ταιριάζουν σε κάθε συσκευή Power X-Change, από τα κατσαβίδια μπαταρίας και τα κρουστικά δράπανα μέχρι το νέο ηλεκτρικό κομπρεσέρ PRESSITO. Πρόκειται για ένα σύστημα διαχείρισης μπαταρίας με πραγματικά υψηλή απόδοση!