Προβολή περισσότερων

Μια μεγάλη ιστορία εν συντομία

Αυτή είναι η ιστορία της Einhell Ελλάς

Στην Ελλάδα, το ξεκίνημα πραγματοποιήθηκε στα τέλη του 2007, λίγο πριν την επερχόμενη οικονομική κρίση. Παρόλες τις δυσκολίες της αγοράς και τον σκληρό ανταγωνισμό, η Einhell Hellas A.E., με σεβασμό στους συνεργάτες της και τον τελικό καταναλωτή, κατάφερε γρήγορα να εδραιωθεί και να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Η Einhell Hellas A.E. απασχολεί σήμερα 19 εργαζομένους, και εξυπηρετεί μέσω της κεντρικής της αποθήκης τις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας. Για βέλτιστη τεχνική υποστήριξη και επισκευή διαθέτει κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service) στην Αθήνα και παράλληλα έχει αναπτυχθεί και ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων ανεξάρτητων Service σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

Συνεχίζουμε δυναμικά, έχοντας στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη και προσφέροντας ποιοτικά και προσιτά εργαλεία.

Einhell Ελλάδα Χρονοδιάγραμμα:

  • 2007: Ιδρύεται η “Einhell Hellas A.E.”
  • Καλύπτει τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας
  • Αριθμός εργαζομένων: 19
Η φιλοσοφία μας: Παρέχουμε ελευθερία και ευχαρίστηση στην εργασία μέσω της αξιοπιστίας, της ποιότητας των προϊόντων μας και της άριστης τεχνικής εξυπηρέτησης σε αξεπέραστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η επιτυχημένη πορεία μιας οικογενειακής επιχείρησης

Πώς η Einhell έγινε η Einhell

Όταν ο Josef Thannhuner στις αρχές της δεκαετίας του 1960 αναλάμβανε την επιχείρηση του θείου του Hans Einhell, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την επιτυχημένα πορεία που επρόκειτο να ακολουθήσει. Σήμερα, μετά από αρκετές δεκαετίες, η Einhell κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των εργαλείων και του DIY. Οι προσπάθειες και η αφοσίωση δεκαετιών έχουν φέρει την Einhell σε μία από τις κορυφαίες θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Einhell Germany AG.