Προβολή περισσότερων

Μια μεγάλη ιστορία εν συντομία

Αυτή είναι η ιστορία της Einhell Ελλάς

Στις 21/12/2007 και στο ξεκίνημα της οικονομικής κρίσης στην Ευρώπη και πολύ περισσότερο στην Ελλάδα, όπου ακόμη και σήμερα η αγορά των βιομηχανικών προϊόντων αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, ιδρύεται η Einhell Ελλάς Α.Ε..

Παρά το γεγονός ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε όλα τα ισχυρά ονόματα του παγκόσμιου ανταγωνισμού, Bosch, Black & Decker, De Walt, Makita κτλ. που κατέχουν το σύνολο των προτιμήσεων του Έλληνα καταναλωτή, ξεκινήσαμε λοιπόν αποφασιστικά και χωρίς φόβο αλλά με σεβασμό προς τους ανταγωνιστές μας και καταφέραμε στα 10 χρόνια της λειτουργίας μας να κερδίσουμε ένα μεγάλο ποσοστό στο μερίδιο της αγοράς.

Σήμερα η Einhell Ελλάς Α.Ε. απασχολεί 17 εργαζόμενους, εξυπηρετεί το σύνολο των πελατών της με 5 σημεία service στην επικράτειά μας, προμηθεύει με προϊόντα Einhell, KWB και Bavaria 3 αλυσίδες τεχνικών πολυκαταστημάτων και 120 καταστήματα παραδοσιακού εμπορίου στην Ελλάδα και στην Κύπρο.

Συνεχίζουμε λοιπόν δυνατά προσέχοντας και σεβόμενοι τους πελάτες μας αλλά και το όνομά μας!

Einhell Ελλάδα Χρονοδιάγραμμα:

  • 2007: "Einhell Hellas S.A." καθιερωμένος
  • Καλύπτει την ελληνική αγορά
  • Τρέχουσα: 17 εργαζόμενοι
Η φιλοσοφία μας: Προιόντα υψηλής ποιότητας, Ιδανική σχέση ποιότητας τιμής, Άριστη εξυπηρέτηση πελατών,Αυτό είναι που υποστηρίζει η Einhell Ελλάς.

Η επιτυχημένη πορεία μιας οικογενειακής επιχείρησης

Πώς η Einhell έγινε η Einhell

Όταν ο Josef Thannhuber ανέλαβε την επιχείρηση εγκαταστάσεων του θείου του, Hans Einhell, στις αρχές της δεκαετίας του '60, δεν είχε φανταστεί καθόλου την επιτυχημένη πορεία που θα διέγραφε. Σήμερα, μετά από πάνω από 50 χρόνια, η Einhell AG αποτελεί έναν από τους ηγέτες της αγοράς στον τομέα των μαστορεμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι δεκαετίες σκληρής δουλειάς, η ακούραστη δέσμευση και η επιχειρηματική διορατικότητα απέδωσαν. Είμαστε ένας πραγματικός πάροχος πρακτικών λύσεων!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Einhell Germany AG.