Εγγύηση Einhell

Ανακαλύψτε τις δωρεάν υπηρεσίες εγγύησης

Κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μπορείτε να ολοκληρώνετε εύκολα, ξέγνοιαστα και με επιτυχία κάθε εργασία στο σπίτι ή στον κήπο σας. Γι’ αυτό συνεχίζουμε να δίνουμε έμφαση αφενός στην εξαιρετική σχέση τιμής–απόδοσης, αλλά και στην αξιοπιστία την ποιότητα και την ασφάλεια των εργαλείων μας. Με σκοπό τα παραπάνω δημιουργήσαμε εγγύηση χρήσης για κάθε εργαλείο & μπαταρία: Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα από το πρόγραμμα επέκτασης εγγύησης έως και 10 έτη για τους κινητήρες PurePOWER Brushless καθώς και την ηρεμία σε κάθε εργασία που προσφέρει η 3-ετής εγγύηση για όλα τα εργαλεία και μπαταρίες της οικογένειας Power X-Change.

Ακόμη ένας καλός λόγος να επιλέξετε τα εργαλεία Einhell και την σειρά Power X-Change, είναι η ενεργή κάλυψη σε κάθε απρόοπτο σε συνδυασμό με την ελευθερία και την ευελιξία όπου μια μπαταρία μπορεί να συνδυαστεί με περισσότερα από 300 εργαλεία της οικογένειας. 

Χρειάζεστε βοήθεια?

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια σχετικά με τα προϊόντα Einhell, μπορείτε να επικοινωνείτε με την ανοικτή τηλεφωνική μας γραμμή.

+30 210 2776871

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:30 - 16:30