Μια μεγάλη ιστορία εν συντομία

Αυτή είναι η ιστορία της Einhell Hellas A.E.

H Einhell Hellas, θυγατρική εταιρία της Einhell Germany AG, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από τα τέλη του 2007. H Einhell Hellas A.E., με σεβασμό στους συνεργάτες της και τον τελικό καταναλωτή, κατάφερε σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιωθεί και να κατακτήσει σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

Η Einhell Hellas A.E. απασχολεί σήμερα 20 εργαζομένους, και εξυπηρετεί μέσω της κεντρικής της αποθήκης, τις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας. Για βέλτιστη τεχνική υποστήριξη και επισκευή διαθέτει κεντρικό τμήμα τεχνικής υποστήριξης (Service) στην Αθήνα και παράλληλα έχει αναπτυχθεί ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων ανεξάρτητων Service σε Ελλάδα, Κύπρο και Αλβανία.

H Einhell Hellas A.E., έχοντας στο επίκεντρο την εξυπηρέτηση του πελάτη, προσφέρει καινοτόμα εργαλεία με βέλτιστη σχέση τιμής/ποιότητας.

Einhell Hellas - Χρονοδιάγραμμα:

  • 2007: Ιδρύεται η Einhell Hellas A.E.
  • Εξυπηρετεί τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας
  • Αριθμός εργαζομένων: 20
Η φιλοσοφία μας: Παρέχουμε ελευθερία και ευχαρίστηση στην εργασία μέσω της αξιοπιστίας, της ποιότητας των προϊόντων μας και της άριστης τεχνικής εξυπηρέτησης σε αξεπέραστη σχέση ποιότητας-τιμής.

Η επιτυχημένη πορεία μιας οικογενειακής επιχείρησης

Πώς η Einhell έγινε η Einhell

Όταν ο Josef Thannhuner στις αρχές της δεκαετίας του 1960 αναλάμβανε την επιχείρηση του θείου του Hans Einhell, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την επιτυχημένα πορεία που επρόκειτο να ακολουθήσει. Σήμερα, μετά από αρκετές δεκαετίες, η Einhell κατέχει ηγετική θέση στον χώρο των εργαλείων και του DIY. Οι προσπάθειες και η αφοσίωση δεκαετιών έχουν φέρει την Einhell σε μία από τις κορυφαίες θέσεις.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Einhell Germany AG.