Εταιρικά στοιχεία

Υπεύθυνος για την επεξεργασία και το περιεχόμενο:

Einhell Hellas S.A.
Θεσσαλονίκης 77-79,
Νέα Φιλαδέλφεια,
Τ.Κ. 14342
Ελλάδα

Τηλέφωνο: +30 210 2790930 
Φαξ: +30 210 2790968
Email: [email protected]

Μορφή εταιρείας: Ανώνυμη Εταιρεία
Αριθμός φορολογικού μητρώου: 998280550
Διευθύνων Σύμβουλος: Ανδρέας Παπαγεωργίου 

Ιδέα, σχεδιασμός και υλοποίηση

Communiacs - εταιρεία διαδικτυακής διαφήμισης στο Passau
Communiacs. Εταιρεία για το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ηλεκτρονικό μάρκετινγκ

Πνευματικά δικαιώματα

Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Το κείμενο, οι εικόνες, τα γραφικά και η διαχείρισή τους στους ιστοτόπους της Einhell Hellas προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και άλλους νόμους προστασίας. Απαγορεύεται η αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση ή η γνωστοποίηση σε τρίτους του περιεχομένου αυτών των ιστοτόπων για εμπορικούς σκοπούς. Ορισμένοι ιστότοποι της Einhell Hellas περιέχουν επίσης εικόνες που υπόκεινται στα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Αυτός ο ιστότοπος δεν παρέχει άδεια χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας της Einhell Hellas ή τρίτων.

Εκτός εάν δηλώνεται το αντίθετο, όλα τα εμπορικά σήματα στους ιστοτόπους της Einhell Hellas προστατεύονται από το δίκαιο περί εμπορικών σημάτων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για εμπορικά σήματα, πινακίδες τύπου, εταιρικά λογότυπα και εμβλήματα της Einhell Hellas. Τα εμπορικά σήματα και τα στοιχεία σχεδιασμού που χρησιμοποιούνται στις σελίδες μας αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της Einhell Hellas, Einhell Germany AG ή τρίτων. Αυτός ο ιστότοπος δεν παρέχει άδεια χρήσης της πνευματικής ιδιοκτησίας της Einhell Hellas ή τρίτων.

Ρήτρα αποποίησης ευθύνης

Η Einhell Hellas συγκεντρώνει το περιεχόμενο αυτών των ιστοτόπων με μεγάλη φροντίδα και εξασφαλίζει ότι ενημερώνεται τακτικά. Ωστόσο, οι πληροφορίες είναι μόνο ενδεικτικές, γενικές πληροφορίες και δεν αντικαθιστούν τις λεπτομερείς μεμονωμένες συμβουλές για τη λήψη απόφασης αγοράς. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά και ο εξοπλισμός ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα. Τα προϊόντα μας υπόκεινται σε τροποποιήσεις ανά πάσα στιγμή. Δεσμευτικές πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τον εξοπλισμό ή τα χαρακτηριστικά των προϊόντων μας θα λάβετε μόνο από τον εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο ή εισαγωγέα σας.

Η Einhell Hellas δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για την επικαιρότητα, την ορθότητα και την πληρότητα των πληροφοριών σε αυτές τις σελίδες ή για την απρόσκοπτη πρόσβαση ανά πάσα στιγμή.

Κατά την παραπομπή σε ιστοτόπους τρίτων (σύνδεσμοι), η Einhell Hellas δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των συνδεδεμένων σελίδων. Κάνοντας κλικ στην παραπομπή, αποχωρείτε από τις πληροφορίες που παρέχει η Einhell Hellas. Ως εκ τούτου, για τις προσφορές από τρίτους ισχύουν διαφορετικοί κανόνες, ιδίως όσον αφορά την προστασία δεδομένων.

Επιπλέον, η Einhell Hellas δεν φέρει ευθύνη κατά την παροχή υπηρεσιών, ιδίως κατά τη λήψη αρχείων που διατίθενται από την Einhell Hellas στις ιστοσελίδες της Einhell Hellas, για παραβιάσεις των υποχρεώσεων που αποδίδονται σε ελαφρά αμέλεια, εφόσον δεν αφορούν βασικές συμβατικές υποχρεώσεις ή τη ζωή, την υγεία, τη σωματική ακεραιότητα ή εφόσον δεν υφίστανται αξιώσεις βάσει του νόμου περί της ευθύνης για ελαττωματικά προϊόντα. Το ίδιο ισχύει και για τις παραβιάσεις των υποχρεώσεων από τους αντιπροσώπους μας.