Έξυπνη μηχανική για τεχνολογία αιχμής

Μέγιστη ακρίβεια και διαδικασίες παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας

Είμαστε οι ειδικοί στις μπαταρίες!

Οι μπαταρίες Power X-Change πληρούν τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας.

Η μπαταρία ενός εργαλείου αποτελείται από διάφορα εξαρτήματα. Μόνο όταν όλα τα εξαρτήματα πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας, συναρμολογούνται σε ένα πακέτο μπαταρίας Power X-Change. Αυτό σημαίνει ότι δεν εξασφαλίζουμε μόνο επαρκή ισχύ, αλλά και την απαραίτητη ασφάλεια - για τη φόρτιση, τη μεταφορά και την έντονη χρήση των μπαταριών μας.

Τεχνολογία αιχμής

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Αντοχή

Κυψέλες, συστοιχία μπαταριών, ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταριών Αυτό αντικατοπτρίζεται σε κάθε ένα από τα επιμέρους εξαρτήματα που συνθέτουν το σύστημα μπαταριών Power X-Change:

Κυψέλες

Κορυφαία ποιότητα - αποδεδειγμένη ασφάλεια

Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας κυψέλες ιόντων λιθίου από αξιόπιστους διεθνείς κατασκευαστές στις μπαταρίες Power X-Change. Οι τακτικές επιθεωρήσεις και οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες κατασκευής εξασφαλίζουν σταθερά υψηλή ποιότητα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Κατά την επιλογή των κυψελών για τις μπαταρίες μας, δεν βασιζόμαστε απλώς σε μια καλή φήμη: κάθε κυψέλη μπαταρίας Power X-Change υποβάλλεται σε αυτοματοποιημένη και ανεξάρτητη διαδικασία δοκιμών για να διασφαλίσουμε 100% ασφάλεια. Επιπλέον, συνεργαζόμαστε με περιφερειακά πανεπιστήμια και επιστήμονες υλικών για τη διενέργεια ειδικών ελέγχων ποιότητας και αξιολογήσεων των μπαταριών μας. Μικρές, ελαφριές και ισχυρές: Ενισχύουμε επίσης συνεχώς την τεχνογνωσία μας στις μπαταρίες μέσω της περαιτέρω ανάπτυξης των μπαταριών μας.

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία

Προσεκτικά επιλεγμένες κυψέλες - εξελιγμένα εξαρτήματα

Καθώς τα ακριβή χαρακτηριστικά κάθε κυψέλης μπορεί να διαφέρουν λόγω της διαδικασίας κατασκευής, εφαρμόζουμε αυστηρά κριτήρια επιλογής για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη δυνατή συνέπεια και ασφάλεια. Ως εκ τούτου, κάθε μεμονωμένη κυψέλη σε κάθε πακέτο μπαταριών Power X-Change μετράται εκ των προτέρων και ταιριάζει απόλυτα με τις άλλες κυψέλες. Όλα τα υπόλοιπα εξαρτήματα των συστοιχιών μπαταριών μας πρέπει επίσης να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα. Από τον τρόπο διάταξης των επιμέρους εξαρτημάτων για τη βελτίωση της αποδοτικότητας της ψύξης μέχρι το ανθεκτικό σε κραδασμούς και ρύπους πλαστικό περίβλημα: οι τακτικοί έλεγχοι, οι πρακτικές δοκιμές και η συνεχής εξέλιξη καθιστούν το πακέτο μπαταριών μας μία από τις καλύτερες και ασφαλέστερες μπαταρίες εργαλείων στην αγορά.

Ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας

Έξυπνα ηλεκτρονικά συστήματα - Αποτελεσματική προστασία της μπαταρίας

Εκτός από τους αυστηρούς ελέγχους και τα πρότυπα κατά την παραγωγή, το ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια και είναι βελτιστοποιημένο για μέγιστη απόδοση - για έντονη χρήση καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας μας παρακολουθεί όλα τα εξαρτήματα που σχετίζονται με την ασφάλεια στο εσωτερικό κάθε μπαταρίας Power X-Change και ελέγχει κάθε μεμονωμένο στοιχείο. Αυτό μας επιτρέπει να αποτρέπουμε αποτελεσματικά τις τυπικές μορφές βλάβης της μπαταρίας. Είτε πρόκειται για βαθιά εκφόρτιση, υπερτάσεις, υπερθέρμανση, αυτοεκφόρτιση ή φαινόμενα μνήμης: Το ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας ανιχνεύει τις επιβλαβείς συνθήκες σε πρώιμο στάδιο και λαμβάνει αποτελεσματικά μέτρα για τον μετριασμό τους. Εάν η μπαταρία φτάσει σε κρίσιμη κατάσταση, όπως επικίνδυνη υπερθέρμανση, το Ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας θα αποσυνδέσει την παροχή ρεύματος, προστατεύοντας έτσι τη μπαταρία.

Εγγυημένη διαφάνεια

Βέλτιστη ισχύς για το εργαλείο μπαταρίας σας

Εκτός από το υψηλό επίπεδο ποιότητάς τους, η απόδοση των μπαταριών Power X-Change έχει βελτιστοποιηθεί για όλες τις συσκευές Einhell. Ανάλογα με το μοντέλο, οι μπαταρίες ιόντων λιθίου μας μπορούν να παρέχουν μέγιστη συνεχή ισχύ έως και 1.350 Watt ανά μπαταρία. Η τεχνολογία μας 36 V Twin-Pack διπλασιάζει τη μέγιστη ισχύ που παρέχεται στο εργαλείο. Τα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν με τις μπαταρίες Power X-Change είναι προσαρμοσμένα στα χαρακτηριστικά της μπαταρίας για να εξασφαλίζεται η βέλτιστη απόδοση. Για εργαλεία που καταναλώνουν μεγάλη ισχύ, παρέχουμε πάντα μια σύσταση σχετικά με το ποια μπαταρία θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί για να διασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απόδοση του εργαλείου. Εξαιτίας αυτής της τέλειας συνέργειας μεταξύ μπαταρίας και εργαλείου, είμαστε σίγουροι για τη μακροζωία των μπαταριών Power X-Change και, ως εκ τούτου, προσφέρουμε εκτεταμένη εγγύηση 3 ετών.

Τεχνολογία ασφαλούς φόρτισης

Τέλεια εφαρμογή: Power X-Change μπαταρίες και φορτιστές

Ταιριάζει σαν γάντι: ο φορτιστής Einhell Power X-Charger. Οι φορτιστές μας, οι οποίοι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις μπαταρίες Power X-Change, δεν είναι μόνο ισχυροί, αλλά και ιδιαίτερα ασφαλείς. Πολλαπλές εσωτερικές μονάδες ελέγχου διασφαλίζουν ότι οι κυψέλες της συστοιχίας μπαταριών φορτίζονται ομοιόμορφα και σωστά. Αυτή η έξυπνη διαχείριση της φόρτισης όχι μόνο παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αλλά παρέχει και ένα ακόμη πλεονέκτημα ασφάλειας. Σημαίνει ότι ο φορτιστής μπορεί να αποτρέψει τα βραχυκυκλώματα μεταξύ των στοιχείων όταν οι θερμοκρασίες είναι πολύ χαμηλές, και να απενεργοποιηθεί αυτόματα εάν ανιχνεύσει σφάλματα ή όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.