3 χρόνια εγγύηση μπαταρίας Power X-Change

Η δωρεάν πρόσθετη υπηρεσία μας ειδικά για εσάς

Οι μπαταρίες μας Power X‐Change έχουν αναπτυχθεί για να πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας. Δεν είμαστε μόνο περήφανοι για τη μακροζωία που προκύπτει, αλλά και το εγγυόμαστε: γι’ αυτό επεκτείνουμε την εγγύηση για τις μπαταρίες Power X‐Change της μάρκας Einhell σε 3 χρόνια.

Απλώς καταχωρήστε την μπαταρία Power X‐Change online εντός των πρώτων 30 ημερών από την αγορά και επωφεληθείτε από την εκτεταμένη εγγύηση μπαταρίας. Έτσι, λαμβάνετε 3 χρόνια δωρεάν εγγύηση κατασκευαστή. Εγγραφείτε τώρα και κατεβάστε αμέσως το πιστοποιητικό εγγύησης!

Πως δουλεύει

Αγορά και ενημέρωση

Αγοράστε μία από τις μπαταρίες μας Einhell Power X‐Change και ενημερωθείτε για τους  όρους εγγύησης.

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε

Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο MyEinhell ή συνδεθείτε με τα προσωπικά σας στοιχεία

Κάντε αίτηση για εκτεταμένη εγγύηση

Καταχωρίστε την μπαταρία σας Einhell – σε ένα βήμα με την εγγύηση του προϊόντος. Γρήγορα, εύκολα και δωρεάν.

Πάρτε το πιστοποιητικό σας

Μετά την επιτυχή εγγραφή, μπορείτε να κατεβάσετε το πιστοποιητικό εγγύησης.

Καταχώρηση της εγγύησης. Γρήγορα και εύκολα. Καταχωρίστε την μπαταρία σας και επωφεληθείτε από μια επιπλέον εγγύηση 3 ετών συνολικά.

Τα πλεονεκτήματά σας

 • Με την εγγύηση μπαταρίας Einhell, επωφεληθείτε από μια πρόσθετη περίοδο εγγύησης συνολικής διάρκειας 3 ετών για τις μπαταρίες Power X-Change batteries
 • Καταχωρίστε την μπαταρία Power X‐Change μαζί με τις συσκευές σας με ένα βήμα.
 • Δωρεάν και εύκολη εγγραφή.
 • Πιστοποιητικά εγγύησης διαθέσιμα ηλεκτρονικά ανά πάσα στιγμή.

Einhell Professional

Περισσότερη ισχύς, περισσότερη αντοχή, αυτό υπόσχεται η Einhell Professional. Εξελίσσουμε τις μπαταρίες μας έτσι ώστε να μπορείτε να κάνετε τα πάντα δυνατά.

Με τη σειρά Einhell Professional, η Einhell προσφέρει πλέον και εργαλεία για επαγγελματική χρήση. Αυτά τα προϊόντα είναι κατάλληλα όχι μόνο για τον ερασιτέχνη λάτρη του DIY, αλλά είναι σχεδιασμένα για ακόμη υψηλότερες απαιτήσεις και για επαγγελματική χρήση. Έτσι αποδίδουν περισσότερη ισχύ σε κάθε εργασία, μεγαλύτερους χρόνους λειτουργίας και με λιγότερη συντήρηση.

Για το λόγο αυτό, οι επαγγελματίες έχουν πλέον τη δυνατότητα να δηλώσουν τα εργαλεία και τις μπαταρίες Einhell Professional για την επέκταση της εγγύησης.

Όροι εγγύησης

Με την εγγύηση μπαταρίας Power X‐Change, επωφεληθείτε από επέκταση εγγύησης 3 ετών, αφού καταχωρίσετε την μπαταρία σας. Η εγγύηση ξεκινά από την ημέρα αγοράς και πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την αγορά.

Συνοψίσαμε όλους τους όρους εγγύησης της Einhell εν συντομία και απλά για εσάς.

Δεν λειτουργεί πλέον η μπαταρία του Power X-Change;

Εάν χρειάζεστε σέρβις, δεν θα σας αφήσουμε μόνους.

Απλώς ανοίξτε μια θυρίδα σέρβις και στείλτε μας τη συσκευή μαζί με το πιστοποιητικό εγγύησης και την απόδειξη αγοράς. Όλες οι πληροφορίες, π.χ. πώς να ανοίξετε μια θυρίδα σέρβις ή τη διεύθυνσή μας για την αποστολή της, μπορείτε να βρείτε στη σελίδα εξυπηρέτησης.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το Service Centre.

Einhell. Τελειότητα στην μπαταρία. Μία μπαταρία για περισσότερα από 250 εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε ερωτήσεις σχετικά με την εγγύηση μπαταρίας της Einhell; Συνοψίσαμε τις πιο συχνές ερωτήσεις από τους πελάτες μας για εσάς.

Πώς λειτουργεί η εγγραφή;

Η εγγραφή είναι η ίδια όπως και για το προϊόν και την εγγραφή στην εγγύηση PurePOWER Brushless.

Εισάγοντας τον σειριακό αριθμό και την ημερομηνία αγοράς, θα ενημερωθείτε από την αρχή εάν η συσκευή μπορεί να καταχωρηθεί ή όχι.

Για να ολοκληρώσουμε την επέκταση της εγγύησης χρειαζόμαστε τις ακόλουθες πληροφορίες.

 • Πληροφορίες για τη συσκευή (σειριακός αριθμός, ημερομηνία αγοράς)
 • Προσωπικά Στοιχεία (Επώνυμο, Όνομα και Διεύθυνση)
 • Πληροφορίες εμπόρου (όνομα εμπόρου, αριθμός τιμολογίου)

Μπορούν να καταχωρηθούν και άλλες μπαταρίες;

Η εγγύηση μπαταρίας Einhell ισχύει μόνο για μπαταρίες Power X-Change της Einhell και άλλες μπαταρίες από τη σειρά Einhell της σειράς Power X-Change. Δεν είναι δυνατή η εγγραφή μπαταριών τρίτων κατασκευαστών.

Σε πόσο καιρό πρέπει να καταχωρήσω την μπαταρία μου;

Όπως και με όλες τις άλλες εγγυήσεις, έχετε 30 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς για να δηλώσετε την εγγύηση της μπαταρίας Einhell.

Αγόρασα φορτιστή με μπαταρία Power X-Change, πρέπει να καταχωρήσω και τα δύο;

Τόσο η μπαταρία όσο και ο φορτιστής έχουν τον δικό τους σειριακό αριθμό, γι' αυτό όλα τα εξαρτήματα ενός κιτ  πρέπει να είναι καταχωρημένα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να γίνει σε ένα βήμα και δεν χρειάζεται πλέον να συμπληρώνετε τη φόρμα για κάθε συσκευή/μπαταρία ξεχωριστά.

Πότε δεν ισχύει η αξίωση εγγύησης;

Τα προϊόντα της Einhell που αποστέλλονται χωρίς πινακίδα με τον τύπο ή απόδειξη αγοράς δεν μπορούν να ληφθούν υπόψη. Τα προϊόντα της Einhell που πωλούνται από τρίτους ή ιδιώτες εξαιρούνται από αξιώσεις εγγύησης.

Δεν υπάρχει αξίωση εγγύησης στις ακόλουθες περιπτώσεις:

 • Ακατάλληλη χρήση, αποθήκευση ή χρήση ακατάλληλου εξοπλισμού.
 • Φθορά* και επακόλουθες βλάβες (και στον κινητήρα) λόγω έλλειψης συντήρησης, φροντίδας, λιπαντικών
 • Βλάβη της συσκευής που οφείλεται σε ασυνήθιστη ή φυσιολογική φθορά.
 • Ζημιά στον κινητήρα που προκαλείται από μη τήρηση των οδηγιών εγκατάστασης.
 • Στην περίπτωση που οι μπαταρίες Einhell Power X-Change  χρησιμοποιούνται για εργασίες με εμπορικό ή επαγγελματικό σκοπό (προϋπόθεση: μόνο τα προϊόντα της σειράς Professional μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τέτοιες εργασίες)

*Οι μπαταρίες και οι συστοιχίες μπαταριών υπόκεινται σε φυσιολογική φθορά και έχουν σχεδιαστεί για περιορισμένο αριθμό κύκλων. Η κατάσταση της μπαταρίας επηρεάζεται ιδιαίτερα από παράγοντες όπως τα υψηλά φορτία και οι ταχύτητες φόρτισης (π.χ. λειτουργία boost). Η απόδοση της λειτουργίας των μπαταριών επίσης μειώνεται σημαντικά από την έκθεση σε θερμότητα, κρύο, δονήσεις ή κραδασμούς.

Έχετε ερωτήσεις;

Η τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης είναι στη διάθεσή σας.

+30 210 2776871

Δευτέρα έως Παρασκευή
08:30 - 16:30