Einhell. Οι ειδικοί σε θέματα μπαταριών.

Μία μπαταρία για περισσότερα από 300 εργαλεία για το εργαστήριο και τον κήπο

Πείτε αντίο στα μπερδεμένα καλώδια! Συνδυάζοντας τεχνολογία αιχμής και φιλόδοξο όραμα, καταφέραμε να αναπτύξουμε ένα σύστημα μπαταριών που σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την ελευθερία σε κάθε εργασία. Για κάθε εργασία στο σπίτι, τον κήπο ή και το εργαστήριο: όλα τα εργαλεία της οικογένειας Power X-Change μπορούν να συνδυαστούν καθολικά μεταξύ τους. Έτσι, με μία μόνο μπαταρία, μπορείτε να τροφοδοτήσετε οποιαδήποτε συσκευή του συστήματος. Μάθετε εδώ τι άλλο κάνει το σύστημά μας και τις μπαταρίες μας ξεχωριστές και γιατί στην Einhell είμαστε ειδικοί στις μπαταρίες.

Μάθετε τι μπορείτε να κάνετε με το Power X-Change

Το κατάλληλο εργαλείο μπαταρίας για κάθε εφαρμογή

Από μηχανές γκαζόν, παλμικά δραπανοκατσάβιδα και φαλτσοπρίονα μπαταρίας: Το σύστημα μπαταριών Power X-Change προσφέρει μια ευρεία γκάμα εργαλείων για τους ερασιτέχνες κηπουρούς, καθώς και για τους λάτρεις του DIY και τους επαγγελματίες. Η οικογένεια του συστήματος περιλαμβάνει ήδη πάνω από 300 εργαλεία και ο αριθμός αυτός συνεχώς αυξάνεται. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να απαλλαγείτε από τα καλώδια σε κάθε εργασία στο σπίτι, το εργαστήριο και \τον κήπο: Με 1 μόνο μπαταρία. για περισσόετερες από 1.000 δυνατότητες.

Ανακαλύψτε το σύστημα μπαταριών της Einhell Αυτή είναι η δύναμη Power X-Change

Ελευθερία από καλώδια

Για εργαλεία και κήπο.

Φανταστείτε να μην χρειάζεται ποτέ ξανά να ανησυχείτε για το αν τα καλώδια προέκτασης είναι πολύ κοντά ή αν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πρίζες: απλά τοποθετήστε μια μπαταρία και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, είτε πρόκειται για  μηχανή γκαζόν, αντλία κήπου, δραπανοκατσάβιο, ή και σκούπα υγρών/στερεών. Μία μόνο μπαταρία είναι αρκετή για να τροφοδοτήσει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων μπαταρίας στο σπίτι τον κήπο και το εργαστήριο. Νιώστε την ελευθερία χωρίς καλώδια. Αυτή είναι η αποστολή μας: Power X-Change!

Τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Αποδεδειγμένη ποιότητα.

Στην καρδιά της πλατφόρμας βρίσκονται οι μπαταρίες Power X-Change. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα στις μπαταρίες μας, όπως κυψέλες Li-Ion τελευταίας γενιάς, υψηλής απόδοσης, μαζί με τα έξυπνα ηλεκτρονικά συστήματα που ελέγχονται από μικροεπεξεργαστή, το Active Battery Management System. Αυτό καθιστά την μπαταρία μας μία από τις ασφαλέστερες στον κλάδο και εξασφαλίζει επίσης αποδοτικότητα, αξιοπιστία και αντοχή. Η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι επίσης σημαντική για εμάς όταν πρόκειται για όλα τα άλλα εξαρτήματα, π.χ. με τη μορφή κινητήρων χωρίς ψήκτρες. Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία των μπαταριών μας εδώ.

Αντοχή.

Όταν είναι σημαντικό.

Δεν έχει σημασία πόσο απαιτητική είναι η εργασία: Με διαφορετικές χωρητικότητες (Ah), ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε έργο. Είτε απλά κρεμάτε ένα ράφι είτε θέλετε να κατασκευάσετε ένα ολόκληρο δεντρόσπιτο. Ακόμη και αν διαθέτετε κήπο διαστάσεων όσο ένα γήπεδο ποδοσφαίρου. Μπορείτε να εργάζεστε ασταμάτητα με την εναλλαγή των μπαταριών σας. Έτσι, δεν έχει σημασία πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση: με την οικογένεια Power X-Change μπορείτε να την αντιμετωπίσετε.

Το σύστημα μπαταριών μας

36 V

Τεχνολογία Twin-Pack

Αναπτύξαμε την τεχνολογία Twin-Pack για ιδιαίτερα ισχυρά εργαλεία, όπως συγκεκριμένες μηχανές γκαζόν, αλυσοπρίονα και σκούπες υγρών/στερεών. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο μπαταρίες Power X-Change - για πραγματική ισχύ μπαταρίας 36 V!
Δείτε περισσότερα
Έξτρα ισχύς μπαταρίας

Power X-Change Plus

Η τεχνολογία Power X-Change Plus παρέχει μεγαλύτερη ισχύ με τον ίδιο αριθμό κυψελών.
Δείτε περισσότερα
Μπαταρία 2-σε-1

Τεχνολογία Multi-Ah

Αυτή η καινοτομία μπαταρίας από την Einhell δίνει στον χρήστη δύο επιλογές: Είτε 300% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είτε 50% περισσότερο χρόνο λειτουργίας.
Δείτε περισσότερα
Μέγιστη προστασία

SEALED τεχνολογία

Αδιάβροχη και πλήρως ανθεκτική στη σκόνη; Ναι, είναι εφικτό! Οι μπαταρίες μας Power X-Change με τεχνολογία SEALED είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στη σκόνη σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας IP57.
Δείτε περισσότερα

Ισχυρές μπαταρίες: Ισχυρές συσκευές

Οι μπαταρίες μας Power X-Change είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακές ως σύστημα μπαταριών για όσους θέλουν πραγματικά αποδοτικά εργαλεία. Με ισχύ έως και 1350 Watt, τα εργαλεία μπαταρίας για το σπίτι και τον  κήπο είναι εξίσου εντυπωσιακά με τα αντίστοιχα ηλεκτρικά Αντί να χρειάζεται να προμηθευτείτε μπαταρίες 36V για πιο ισχυρές συσκευές, το Power X-Change απλώς συνδυάζει την ισχύ δύο μπαταριών χάρη στην τεχνολογία Twin-Pack. Αποδίδει συνολικά 2700 watt! Προσφέρει επίσης καλύτερη τάξη στην εργαλειοθήκη σας, εξοικονομείτε χρήματα και, το σημαντικότερο, οι μπαταρίες 18V μπορούν να χρησιμοποιηθούν και μεμονωμένα.

36 V: Τεχνολογία Twin-Pack

Με διαφορετικές τάσεις και χωρητικότητες, μπορείτε να προσαρμόσετε τα χαρακτηριστικά της μπαταρίας ανάλογα με το εργαλείο και την εργασία. Αναπτύξαμε την τεχνολογία Twin-Pack για εξοπλισμό ιδιαίτερα υψηλών επιδόσεων, όπως συγκεκριμένες μηχανές γκαζόν, αλυσοπρίονα και σκούπες υγρών/στερεών. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε ταυτόχρονα δύο μπαταρίες Power X-Change - για πραγματική δύναμη μπαταρίας 36V με ισχύ 2700 Watt.

Εργαστείτε ακόμα περισσότερο: για να παρατείνετε το χρόνο λειτουργίας των συσκευών 36 V και να τους δώσετε περισσότερη ισχύ, η τεχνολογία Double Twin-Pack προσθέτει άλλες δύο μπαταρίες. Έτσι, χρησιμοποιούνται συνολικά τέσσερις μπαταρίες. Όταν οι δύο πρώτες μπαταρίες αδειάσουν, το σύστημα μεταβαίνει αυτόματα στις δύο επιπλέον μπαταρίες. Για παράδειγμα, η μηχανή γκαζόν μπαταρίας GE-CM 36/47 HW Li μπορεί να κουρέψει επιφάνεια γκαζόν 500 m² + 500 m² = 1000 m² με έναν μόνο κύκλο φόρτισης.

Επιπλέον ισχύς μπαταρίας: Power X-Change Plus

Οι μπαταρίες δεν διαφέρουν μόνο ως προς το χρόνο λειτουργίας και το βάρος τους. Η ισχύς που μπορούν να παρέχουν είναι επίσης σημαντική. Για παράδειγμα, όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν γωνιακό λειαντήρα για κοπή, ο χρόνος λειτουργίας (δηλαδή η προδιαγραφή Ah) δεν είναι συνήθως ο καθοριστικός παράγοντας - αυτό που έχει σημασία είναι να έχετε αρκετή ισχύ. Αυτό είναι ανάλογο με ένα αυτοκίνητο. Χρειάζεστε περισσότερη ισχύ, δηλαδή περισσότερη ιπποδύναμη/kW, για τα βουνά ή όταν κάνετε προσπέραση. Η τεχνολογία μας Power X-Change Plus παρέχει περισσότερη ισχύ με τον ίδιο αριθμό κυψελών. Χάρη σε μια έξυπνη σχεδίαση μπαταρίας που δίνει προτεραιότητα στην ψύξη και την απόδοση, καθώς και στην προσεκτική επιλογή ιδιαίτερα αποδοτικών κυψελών, η Power X-Change Plus παρέχει περισσότερη ισχύ καθώς και μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και διάρκεια ζωής.

Μπαταρία 2-σε-1: τεχνολογία Multi-Ah

Multi-Ah: Αυτή η καινοτομία μπαταρίας από την Einhell δίνει στο χρήστη δύο επιλογές: Είτε 300% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής είτε 60% περισσότερο χρόνο λειτουργίας. Η σειρά Power X-Change διαθέτει δύο μοντέλα μπαταριών Multi-Ah. Εκτός από μια μπαταρία 4 έως 6 Ah, μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια έκδοση 5 έως 8 Ah. Αυτό σας επιτρέπει να αλλάζετε εύκολα από μια μπαταρία 5 Ah σε μια μπαταρία 8 Ah με το πάτημα ενός κουμπιού. Η λειτουργία ως μπαταρία 5 Ah είναι ιδιαίτερα ήπια για τις κυψέλες. Αυτό εξασφαλίζει συνολική διάρκεια ζωής έως και 3 φορές μεγαλύτερη από αυτή των συνηθισμένων μπαταριών ιόντων λιθίου. Η μπαταρία 8 Ah έχει κανονική διάρκεια ζωής, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μέγιστο χρόνο λειτουργίας σε εφαρμογές με μεγάλη χωρητικότητα, όπως για μηχανές γκαζόν ή σκούπες υγρών/στερεών, καθώς παρέχει 60% περισσότερο χρόνο λειτουργίας (σε σύγκριση με μια μπαταρία 5 Ah).

Μέγιστη προστασία: τεχνολογία SEALED

Αδιάβροχη και πλήρως ανθεκτική στη σκόνη; Ναι, είναι εφικτό! Οι μπαταρίες μας Power X-Change με τεχνολογία SEALED είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στη σκόνη σύμφωνα με την κατηγορία προστασίας IP57. Είτε πρόκειται για νερό, είτε για σκόνη από ξύλο ή μέταλλο - η μπαταρία SEALED με τον μπλε δακτύλιο μπορεί να αντέξει οτιδήποτε και δεν θα υποστεί ζημιά ακόμη και μετά από 30 λεπτά σε 1m νερό. Χάρη στο σύστημα προστασίας από βραχυκύκλωμα που χρησιμοποιεί μια επιπλέον επαφή στην υποδοχή της μπαταρίας, το σύστημα αισθητήρων ανιχνεύει την επαφή με το νερό και απενεργοποιεί αυτόματα τα ηλεκτρονικά. Έτσι αποφεύγεται η πρόκληση ζημιάς στην μπαταρία. Μόλις στεγνώσει, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά κανονικά. Η τεχνολογία της μπαταρίας SEALED είναι πανομοιότυπη με εκείνη της μπαταρίας Power X-Change Plus: ιδιαίτερα αποδοτικές κυψέλες που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη ισχύ, μεγαλύτερο χρόνο λειτουργίας και παρατεταμένη διάρκεια ζωής.

Συνδυαστικότητα: Συνεργάτες Power X-Change

Το σύστημα Power X-Change λειτουργεί χωρίς περιορισμούς. Οι μπαταρίες υψηλής απόδοσης μπορούν επίσης να παρέχουν ενέργεια για τις δραστηριότητες αναψυχής σας, για παράδειγμα, κατά την κατασκήνωση ή την ποδηλασία. Έχουμε ήδη καταφέρει να ενσωματώσουμε στο σύστημα Power X-Change ορισμένα από τα προϊόντα των συνεργατών μας, όπως ένα ηλεκτρικό σκούτερ από την GOVECS, ηλεκτρικά οχήματα για παιδιά από την Jamara και ένα σύστημα μεταφοράς logistics από την Blickle. Εδώ μπορείτε να βρείτε μια επισκόπηση και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συνεργασίες μας Power X-Change.

Τεχνικά χαρακτηριστικά Μάθετε τι κάνει το πακέτο μπαταρίας Power X-Change τόσο ξεχωριστό.

Δουλεύετε ήδη με το σύστημα Power X-Change;

1
Τύπος Μπαταρίας
300+
Συσκευές
0
Μπλεγμένα καλώδια

Μπαταρία πλατφόρμας: Απλώς εξοικονομήστε χρήματα

Μόλις διατεθεί μια μπαταρία (ή δύο μπαταρίες για συσκευές 36 V) και ένας φορτιστής, όλες οι άλλες συσκευές μπορούν απλώς να αγοραστούν "σόλο", δηλαδή χωρίς μπαταρία και φορτιστή. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά τον εξοπλισμό ή την ποιότητα.

Προστατεύω το περιβάλλον

Το Power X-Change επιτρέπει τη χρήση ενός τύπου μπαταρίας για όλα τα εργαλεία και τα εργαλεία κήπου αντί για ξεχωριστές μπαταρίες και φορτιστές για κάθε μεμονωμένη συσκευή. Επειδή απαιτούνται λιγότερες μπαταρίες και φορτιστές λόγω της χρήσης της πλατφόρμας μπαταριών, όχι μόνο έχετε λιγότερο χάος μπαταρίας στο σπίτι, αλλά και εξοικονομείτε πόρους και συνεπώς το περιβάλλον.

Θέλετε ακόμα περισσότερη ισχύ μπαταρίας;

Μείνετε ενημερωμένοι με το ενημερωτικό μας δελτίο ή ανακαλύψτε τα ασύρματα εργαλεία σας για τον κήπο και το εργαστήριο τώρα.