Η Einhell είναι περήφανος συνεργάτης της

Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Από την 1η Ιανουαρίου 2023, η Einhell είναι συνεργάτης της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team, υποστηρίζοντάς την στην κορυφαία βαθμίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού ως «Official Tool Expert». Ως υπερήφανος συνεργάτης, θα υποστηρίξουμε την ομάδα της Mercedes με τα εργαλεία μπαταρίας, κάτι που μας επιτρέπει να επιδεικνύουμε την εξειδίκευσή μας στα εργαλεία μπαταρίας υπό τις πιο ακραίες συνθήκες.

ΔΥΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Όταν η τελειότητα στην μπαταρία φτάνει στο επόμενο επίπεδο.

Όταν όλα είναι θέμα Τεχνολογίας. Ισχύος. Αντοχής. Και Πάθους. Για την παροχή μέγιστης ΑΠΟΔΟΣΗΣ. Η Formula 1 και η Mercedes-AMG PETRONAS F1 είναι, όπως κανένα άλλο άθλημα, πραγματικά σύμβολα ποιότητας, κορυφαίας απόδοσης, αντοχής, καθώς και τεχνολογικής καινοτομίας. Είναι ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά που χαρακτηρίζουν επίσης τις μπαταρίες και τα εργαλεία της Einhell. Τόσο η Einhell όσο και η Mercedes-AMG PETRONAS F1 χρησιμοποιούν μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα και το πιο έξυπνο και αποδοτικό σύστημα.

Υποστήριξη εντός και εκτός πίστας

Το λογότυπο μας στο μονοθέσιο της F1 και στις στολές

«Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε την πιο επιτυχημένη αγωνιστική ομάδα της τελευταίας δεκαετίας στη Formula 1 με τα εργαλεία μπαταρίας μας ως «Official Tool Expert» και έτσι δοκιμάζουμε την τεχνογνωσία μας στις μπαταρίες κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες».
Andreas Kroiss
CEO της Einhell Germany AG

Einhell & Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team - ένα «τέλειο ταίριασμα».

Συνέντευξη με τον Toto Wolff - Team Principal & CEO της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team.

Toto, τι ενώνει την Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team και την Einhell;

Toto: Νομίζω ότι η βάση αυτού που κάνει η ομάδα της Formula 1 της Einhell και της Mercedes-AMG PETRONAS είναι η τεχνολογία. Πρόκειται για την πρωτοπορία και τον καθορισμό προτύπων στον κλάδο. Το δεύτερο είναι η ενέργεια και η αποφασιστικότητα της ανώτατης διοίκησης.

 

Toto, εσείς ως Διευθύνων Σύμβουλος της Ομάδας σας έχετε τη φιλοδοξία να γίνετε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές κάθε χρόνο. Απαιτείτε και εσείς αυτή τη φιλοδοξία στο δίκτυο συνεργατών σας;

Τοτό: Είναι ξεκάθαρο, ότι καμία ομάδα ή καμία εταιρεία δεν μπορεί να κερδίζει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, αλλά μπορούμε να μάθουμε όσο το δυνατόν περισσότερα και να στοχεύσουμε σε βιώσιμη επιτυχία. Βλέπω με τους συνεργάτες μας ότι όλοι μοιραζόμαστε την ίδια φιλοδοξία να πετύχουμε. Από την πρώτη μας συνάντηση, ήταν σαφές ότι υπήρχε μια ευθυγράμμιση μεταξύ της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team και της Einhell. Μοιραζόμαστε ένα μοναδικό σύνολο αξιών και αυτό δημιουργεί μια εξαιρετική βάση για τη Συνεργασία μας.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Einhell. Θέτουν συνεχώς νέα πρότυπα στον κλάδο τους με τη συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας τους. Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία και τον εξοπλισμό της Einhell που τροφοδοτούνται από μπαταρίες, επωφελούμαστε από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μέγιστη απόδοση."
Toto Wolff
Επικεφαλής Ομάδας & CEO της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team