Η Einhell σε παγκόσμιο επίπεδο

Διεθνής επιτυχία με ρίζες στην περιφέρεια

Από την ίδρυσή της το 1964, η Einhell συνέχισε να εξελίσσεται, χωρίς να αγνοεί τις ρίζες της. Από την Hans Einhell GmbH, με έδρα το Landau an der Isar, η εταιρεία εξελίχθηκε σε όμιλο. Τα κεντρικά γραφεία, τα οποία τώρα ονομάζονται Einhell Germany AG, παραμένουν στον τόπο ίδρυσης της εταιρείας, στο Landau. Με μια εγκατάσταση παραγωγής στην Ισπανία, η εταιρεία έκανε το πρώτο της βήμα προς τη διεθνοποίηση το 1968.

Στο μεταξύ, ο όμιλος Einhell απασχολεί σήμερα περίπου 2.700 εργαζομένους σε περισσότερες από 49 χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα της εταιρείας διανέμονται ήδη σε περισσότερες από 99 χώρες, με αποτέλεσμα ο κύκλος εργασιών του ομίλου να ανέλθει σε περίπου 1.032,5 εκατ. ευρώ το 2022. Επίσης, οι επόμενες αγορές-στόχοι στο δρόμο προς έναν παγκόσμιο όμιλο έχουν ήδη προβλεφθεί και θα υλοποιηθούν τα επόμενα χρόνια.

Οι εξαιρετικές υπηρεσίες και τα καινοτόμα προϊόντα, όπως το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας Power X-Change, έχουν σχεδιαστεί για να εντυπωσιάσουν και να βοηθήσουν τους πελάτες μας να επιτύχουν μια βιώσιμη διεθνή ανάπτυξη μέσω μακροπρόθεσμου προγραμματισμού και ορθών επιχειρηματικών πρακτικών.

Με βάση τη Βαυαρία, προσβάσιμη διεθνώς

Αναζητάτε μόνο αυτά τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ή έχετε άλλες ερωτήσεις; Οι εργαζόμενοί μας είναι στη διάθεσή σας σε πάνω από 49 χώρες!

Η Einhell σε παγκόσμιο επίπεδο

99+
Χώρες
49
Συνεργαζόμενες εταιρείες
2700+
Εργαζόμενοι
1.032,5 Mio €
Κύκλος εργασιών