Η Einhell στην TV

Το όραμα μας σε μια αποστολή

Το όραμα μας είναι να φέρουμε την αίσθηση της ελευθερίας χωρίς καλώδια σε κάθε σπίτι με κήπο και με μια πλατφόρμα φόρτισης Power X-Change για όλα τα εργαλεία μας. Πώς το επιτυγχάνουμε αυτό; Το επικοινωνούμε σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους! Γι' αυτό προβάλλουμε τακτικά τηλεοπτικά σποτ σε όλο τον κόσμο που επικεντρώνονται στην επιτυχημένη μας πλατφόρμα, την Power X-Change.

Αυτό είναι μεγάλο σινεμά

Τηλεοπτικές καμπάνιες με γνωστούς σταρ

Εκτός από τη μεγάλη τηλεοπτική καμπάνια στη Γερμανία, τα τηλεοπτικά μας διαφημιστικά σποτ μπορείτε να τα δείτε στην Αυστρία, την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Ισπανία, την Ιταλία και σε πολλές άλλες χώρες - και κάθε χρόνο θα γίνονται ακόμη περισσότερα! Τα τηλεοπτικά σποτ υπογραμμίζουν το όραμα μας να είμαστε το νούμερο 1 στα εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο. Με υψηλής ποιότητας παραγωγές, την E-Team μας αλλά και διάσημους πρωταγωνιστές, όπως ο Toto Wolff, Επικεφαλής και CEO της Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team.

Σε αποστολή για την Einhell στην τηλεόραση Μάθετε περισσότερα για τα μέλη της E-Team

Η E-Team

Η ομάδα που κάνει κάθε αποστολή εφικτή

Είναι η Elite-Team στα τηλεοπτικά μας σποτ! Ακατόρθωτο? Δεν υπάρχει αυτή η λέξη! Η ομάδα αυτή συνδυάζει ισχύ, αντοχή, δημιουργικότητα και αποδοτικότητα. Παραδίδουν κάθε έργο με ποιότητα και πάντα βρίσκουν λύση την κατάλληλη στιγμή. Ο λόγος είναι γιατί απλά αγαπούν αυτό που κάνουν. Εξοπλισμένοι με τα εργαλεία μπαταρίας της οικογένειας Power X-Change καθώς και τα εργαλεία κήπου της ίδιας σειράς, βγαίνουν πιο δυνατοί μετά από κάθε πρόκληση και κάνουν και τις πιο δύσκολες αποστολές να φαίνονται παιχνίδι. Είναι η προσωποποιημένη ισχύς στην μπαταρία.

Εσείς ποιον θα καλούσατε? Την E-Team φυσικά!

Ο Frank

Το Αφεντικό

Ως επικεφαλής κάθε αποστολής, ο Φρανκ, το Αφεντικό έχει πάντα ένα σχέδιο, σκέφτεται συνεχώς τρία βήματα μπροστά. Ο Φρανκ γνωρίζει την κάθε λεπτομέρεια στην αποστολή, γνωρίζει καλά την ομάδα του, ζει με την Power X-Change και ξέρει πώς μπορούν να κάνουν τα πάντα να συμβούν. Γιατί είναι ο cool εγκέφαλος της E-Team. Το άγχος; Απλά δεν υπάρχει! Ξέρει καλά τις δυνατότητες της ομάδας του!

Η Skye

Η Cool

Με ευθύτητα και χωρίς πολλά λόγια. Η Skye, η cool ασχολείται μόνο με την ουσία των πραγμάτων. Συγκεντρωμένη, ακριβής και με επαγγελματισμό επεμβαίνει κατευθείαν στο επίκεντρο της αποστολής. Προκλήσεις; Τις αντιμετωπίζει πάντα με ψυχραιμία και με ανασηκωμένο φρύδι. Η μόνη της αδυναμία: όταν απαιτείται δύναμη, μερικές φορές ξεπερνά τα όρια.

Ο Crazy DIY

Ο Μάστορας

Γιατί να το κάνεις μέτρια όταν μπορείς να το κάνεις με πάθος; Αν ο ενθουσιασμός είχε πρόσωπο, μάλλον θα ήταν ο Crazy DIY. Είναι ελεύθερο πνεύμα και αγαπά τη δουλειά του, οπότε όσο πιο ασυνήθιστο και τεχνικό, τόσο το καλύτερο. Όταν η κατάσταση δυσκολεύει, ο Μάστορας την αποκαλεί απλώς "συναρπαστική". Επειδή απλά του αρέσει να σκέφτεται μέχρι να βρει τη λύση, και που συνήθως είναι πάρα πολύ έξυπνη και δημιουργική.

Ο Mike

Η Δύναμη

Προβλήματα; Τα αντιμετωπίζει όλα ο Mike στο άψε σβήσε! Και πάντα με χαμόγελο και τραγουδώντας. Δεν έχει σημασία πόσο χρόνο διαρκεί η αποστολή. Όταν είναι να πιάσει δουλειά, απλά είναι στο στοιχείο του. Ποιος θα το φανταζόταν ότι από όλα τα μέλη της ομάδας, εκείνος είναι ο καλύτερος στη διαχείριση των φυτών.

Η πιο πρόσφατη αποστολή της E-Team

Μέγιστη ισχύες για την Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Η E-Team είναι εξοπλισμένη με ένα πρωτοποριακό και υψηλής ποιότητας σύστημα εργαλείων μπαταρίας, με σκοπό να υποστηρίξει τους μηχανικούς της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Η αποστολή είναι ξεκάθαρη: να βοηθήσουν στην μεγιστοποίηση της απόδοσης της Mercedes.

Το σύστημα μπαταρίας της E-Team Power X-Change