Μπαταρία
18V 2,5Ah Power X-Change
Αριθμός είδους:4511516EAN (barcode): 4006825650518
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-001
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-001
Μπαταρία

18V 2,5Ah Power X-Change

Αριθμός είδους: 4511516 EAN (barcode): 4006825650518
 • Καθολική χρήση για όλες τις συσκευές Power X-Change:
 • Εξοικονόμηση χρημάτων, προστασία του περιβάλλοντος και ευελιξία
 • Το σύστημα διαχείρισης μπαταριών με ελεγχόμενη διαδικασία ABS σημαίνει
 • max ασφάλεια, βέλτιστη απόδοση, χρόνος λειτουργίας+διάρκεια ζωής
 • Ελευθερία χωρίς καλώδια: Χωρίς μπερδεμένα καλώδια και ελεύθερη εργασία
 • Χάρη στην υψηλή ποιότητα κυψελών Li-Ion, κανένα φαινόμενο μνήμης,
 • χαμηλή αυτοεκφόρτιση και υψηλή, σταθερή ισχύς
 • Τρέχουσα κατάσταση φόρτισης μέσω οθόνης LED 3 σταδίων
 • Εύκολη αφαίρεση χάρη στην αυλακωτή λαβή
 • Περίβλημα προστασία από σκόνη, διάβρωση και μηχανικές βλάβες
 • Κατάλληλο για χρήση TWIN-PACK σε εφαρμογές που απαιτούν ισχύ 36V
Δείτε περισσότερες πληροφορίες
Show less information
einhell-accessory-battery-4511516-productimage-001
Περιγραφή είδους

Η Einhell 18V 2.5 Ah Power X-Change είναι μέλος του πολυλειτουργικού και πλήρως συνδυασμένου συστήματος επαν/ζομενης μπαταρίας Power X-Change από την Einhell. Οι μπαταρίες Power X-Change μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την παροχή ισχύος και αντοχής σε κάθε εργαλείο μπαταρίας από την οικογένεια προϊόντων κήπου και εργαστηρίου. Τα πλεονεκτήματα για τον πελάτη είναι προφανή: Μία επαν/ζόμενη μπαταρία και ένας φορτιστής για όλα τα εργαλεία όχι μόνο εξοικονομεί σημαντικό κόστος αγοράς, η χρήση τους βοηθά στην προστασία του περιβάλλοντος και παρέχει ευελιξία στο σπίτι και στον κήπο. Εξαλείφει επίσης την ακαταστασία και το χάος της ύπαρξης διαφορετικών μπαταριών και φορτιστών για κάθε εργαλείο. Η υψηλής ποιότητας επαναφορτιζόμενη μπαταρία αντιστέκεται στο φαινόμενο μνήμης και αυτοεκφόρτισης που συνήθως συνδέεται με τις μπαταρίες, για να παρέχει σταθερή υψηλή ισχύ. Η 18 V 2.5 Ah PXC είναι μια βασική μπαταρία της οικογένεια Power X-Change και είναι επίσης κατάλληλη για χρήση TWIN-PACK για εφαρμογές 36 V. Το σύστημα διαχείρισης μπαταρίας ελέγχεται από τη διαδικασία ABS που διαθέτει μικροεπεξεργαστή για μόνιμη παρακολούθηση των παραμέτρων της. Εξασφαλίζει επομένως τη μέγ. ασφάλεια, τη βέλτιστη απόδοση του εργαλείου, το μέγ. χρόνο λειτουργίας και τη μέγ. διάρκεια ζωής. Το επίπεδο φόρτισης μπορεί να ελεγχθεί σε οθόνη LED 3 βημάτων. Το περίβλημα είναι ανθεκτικό στη σκόνη, τη διάβρωση και τις μηχανικές επιδράσεις. Με την λαβή της μπορεί να αφαιρεθεί με ευκολία από κάθε εργαλείο.

 

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τάση συνεχούς ρεύματος18 V
Χωρητικότητα μπαταρίας2.5 Ah
Μέγιστη ισχύς720 W
Αριθμός μπαταριών1 Pieces
Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών της Einhell. Φροντίζουμε για τα αιτήματά σας για πληροφορίες προϊόντων, ανταλλακτικά και επισκευές.Σας υποστηρίζουμε με όλες τις ερωτήσεις γύρω από το προϊόν σας - πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά.

Κριτικές πελατών

Η Einhell δεν διασφαλίζει - με εξαίρεση τις περιπτώσεις "Επαληθευμένης αγοράς" - ότι οι δημοσιευμένες κριτικές προέρχονται από τέτοιους καταναλωτές που έχουν πραγματικά χρησιμοποιήσει ή αγοράσει τα προϊόντα.