Περισσότερη ισχύς. Περισσότερη αντοχή. Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Με την PurePOWER Brushless από την Einhell.

Χωρίς συντήρηση, ισχυροί και αποδοτικοί: Οι κινητήρες PurePOWER Brushless της Einhell προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς κινητήρες ψηκτρών άνθρακα. Γι' αυτό εξοπλίσαμε τα εργαλεία μας με κινητήρες PurePOWER Brushless, οι οποίοι εξασφαλίζουν μέγιστη ισχύ και απόδοση, αλλά και ανταποκρίνονται σε υψηλές απαιτήσεις. Οι απώλειες τριβής ή οι ακούσιες διακοπές λόγω υπερθέρμανσης κινητήρων ανήκουν στο παρελθόν. Οι κινητήρες PurePOWER Brushless συμβάλλουν σε μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και των εργαλείων. 

 

PurePOWER BRUSHLESS

Μόνο από την Einhell

+25%
περισσότερη ισχύς
+50%
μεγαλύτερος χρόνος λειτουργίας
+100%
μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Καινοτόμος τεχνολογία κίνησης για υψηλότερες απαιτήσεις.

Ελάχιστη φθορά – μέγιστη διάρκειας ζωής!

Στους συμβατικούς κινητήρες ψηκτρών άνθρακα, παράγεται θερμότητα από την τριβή των ψηκτρών. Αυτή η τριβή καταναλώνει ενέργεια από την μπαταρία που παρέχει την ενέργεια για τον κινητήρα. Αυτή η  ενέργεια δεν είναι πλέον διαθέσιμη για την μπαταρία ή τη συσκευή, γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μικρότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Η τεχνολογία αιχμής επιτρέπει την κατασκευή ηλεκτροκινητήρων Einhell PurePOWER Brushless. Με τους Brushless κινητήρες μας, δεν υπάρχει τριβή για να απαιτηθεί πρόσθετη ενέργεια. Ο κινητήρας PurePOWER Brushless μπορεί να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά την ενέργεια της μπαταρία και να εργαστεί μαζί της για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα – με το πλεονέκτημα της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής της μπαταρίας και της υψηλότερης απόδοσης. Η εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας εξοικονομεί μερικούς κύκλους φόρτισης και σας επιτρέπει να υλοποιείτε πολλά μεγάλα έργα χωρίς διακοπή. Αυτό δεν εξοικονομεί μόνο χρόνο, αλλά και πολύτιμη ενέργεια και πόρους.

Μέγιστη απόδοση χάρη στον έλεγχο μικροεπεξεργαστή.

Ένας μικροεπεξεργαστής στην πλακέτα του κινητήρα PurePOWER Brushless υπολογίζει τη βέλτιστη κατανάλωση ενέργειας. Αυτή η βελτιστοποίηση οδηγεί σε μέγιστη απόδοση και επομένως σε σημαντικά υψηλότερη απόδοση από ό,τι με τους συμβατικούς κινητήρες με ψήκτρες. Δύναμη και απόδοση που μπορείς πραγματικά να νιώσεις. Αυτό φαίνεται, για παράδειγμα, σε υψηλότερη ροπή με δραπανοκατσάβιδα μπαταρίας ίδιου μεγέθους.

Με αυτήν την τεχνολογία, μπορούν να αναπτυχθούν πολύ πιο συμπαγείς συσκευές, αφού οι κινητήρες μπορούν να σχεδιαστούν πολύ μικρότεροι με την ίδια απόδοση.

Ένα πλεονέκτημα που προκύπτει από τον κινητήρα PurePOWER Brushless είναι το χαμηλό βάρος και ο συμπαγής σχεδιασμός του. Επομένως, ένα δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας PurePOWER Brushless είναι σημαντικά ελαφρύτερο και πιο συμπαγές από το αντίστοιχο με κινητήρα που λειτουργεί με ψήκτρες. Επομένως, ο χειρισμός και η άνεση των εργαλείων βελτιώνονται σημαντικά και καθιστούν δυνατή την άνετη εργασία χωρίς κόπωση.

Μέγιστη διάρκεια ζωής. Εγγυημένα.

Οι συμβατικοί κινητήρες με ψήκτρες άνθρακα φθείρονται λόγω της τριβής των ψηκτρών. Καθώς οι κινητήρες  PurePOWER Brushless λειτουργούν χωρίς ψήκτρες άνθρακα, δεν υπόκεινται σε καμία φθορά ή χρόνο διακοπής λειτουργίας λόγω υπερθέρμανσης και η φθορά δεν επηρεάζει τους κινητήρες μας.

Για το λόγο αυτό, οι κινητήρες PurePOWER Brushless λειτουργούν σχεδόν ατελείωτα.

Πεπεισμένοι για αυτή τη μέγιστη διάρκεια ζωής, παρέχουμε εγγύηση 10 ετών στους κινητήρες PurePOWER Brushless.

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ισχυρός

Μέγιστη απόδοση – χωρίς συμβιβασμούς.

Καλύτερη απόδοση μέσω διαχείρισης ισχύος ελεγχόμενη από μικροεπεξεργαστή: οι κινητήρες PurePOWER brushless μας επιτρέπουν υψηλότερη ταχύτητα και ροπή σε σύγκριση με τους συμβατικούς ηλεκτρικούς κινητήρες.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής

Ελάχιστη τριβή - ελάχιστος χρόνος διακοπής λειτουργίας

Ιδανικό επίσης για μεγάλα έργα: Λόγω της χαμηλής παραγωγής θερμότητας, τα εργαλεία μας brushless μπορούν να λειτουργήσουν σε υψηλή ισχύ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς υπερθέρμανση.

Χωρίς συντήρηση

Καμία φθορά - μέγιστη αξιοπιστία

Οι κινητήρες Brushless δεν υπόκεινται σε φθορά των ψηκτρών λόγω μηχανικής τριβής. Σε σύγκριση με τους συμβατικούς κινητήρες με ψήκτρες, αυξάνουμε έτσι σημαντικά τη διάρκεια ζωής.

Συμπαγής

Μικρός κινητήρας - μεγάλο αποτέλεσμα

Οι κινητήρες Brushless μπορούν να σχεδιαστούν πιο συμπαγείς, εξοικονομώντας χώρο και βάρος – για ιδιαίτερα ελαφριά και εργονομικά εργαλεία

Βιώσιμος.

Εξοικονόμηση κόστους και πόρων.

Λόγω της μεγαλύτερης διάρκειας ζωής των κινητήρων PurePOWER Brushless, αυξάνεται και η διάρκεια ζωής των συσκευών Power X-Change που λειτουργούν με αυτούς. Αυτό όχι μόνο εξοικονομεί κόστος για τυχόν νέες αγορές, αλλά εξοικονομεί επίσης πολύτιμους πόρους

Εγγύηση

Εγγυημένη διάρκεια ζωής

Πεπεισμένοι για τη μακροζωία και την αντοχή των κινητήρων μας PurePOWER Brushless, παρέχουμε 10ετή εγγύηση στον κινητήρα μιας συσκευής μπαταρίας Power X-Change

ΕΓΓΥΗΣΗ

10 χρόνια εγγύηση στους κινητήρες PurePOWER Brushless.

Πεπεισμένοι για τη μακροζωία και την αντοχή των κινητήρων PurePOWER Brushless, παρέχουμε 10ετή εγγύηση στον κινητήρα  PurePOWER Brushless.

Απλώς καταχωρήστε τη συσκευή σας ηλεκτρονικά για να λάβετε την εκτεταμένη εγγύηση. Εξηγούμε πώς ακριβώς λειτουργεί εδώ:

PUREPOWER BRUSHLESS

Εργαλεία και εξοπλισμός κήπου

Δραπανοκατσάβιδο μπαταρίας

TP-CD 18/50 Li BL-Solo

Δισκοπρίονο χειρός μπαταρίας

TP-CS 18/190 Li BL-Solo

Πνευματικό πιστολέτο μπαταρίας

HEROCCO 36/28

Μια μπαταρία για μέγιστη ισχύ.

Μία μπαταρία για περισσότερα από 300 εργαλεία για το εργαστήριο, τον κήπο, τον ελεύθερο χρόνο και το σπίτι σας.

Είτε περιστροφικό πιστολέτο μπαταρίας brushless είτε χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας
– η μπαταρία Power X-Change ταιριάζει πάντα.