Einhell. Τελειότητα στην μπαταρία.

Μία μπαταρία για περισσότερα από 300 εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο.

Πείτε αντίο στην ακαταστασία που προκαλούν τα καλώδια των ηλεκτρικών εργαλείων! Με ένα φιλόδοξο όραμα και με τεχνολογίες αιχμής, καταφέραμε να αναπτύξουμε ένα σύστημα μπαταρίας που σας προσφέρει την μέγιστη ελευθερία & ευελιξία σε κάθε εργασία. Είτε πρόκειται για ένα εργαλείο για το σπίτι ή τον κήπο ή ακόμη και ένα e-kick scooter: Με την οικογένεια Power X-Change μπορείτε να συνδυάσετε μια μπαταρία με περισσότερα από 300 εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο.

Ελευθερία χωρίς καλώδια

Στα εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο.

Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για την διαθεσιμότητα πρίζας ή το μήκος του καλωδίου. Το εργαλείο έρχεται στο υλικό που έχετε να δουλέψετε και όχι το αντίστροφο. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να "κουμπώσετε" την μπαταρία στην μηχανή του γκαζόν, το τρυπάνι, την αντλία υδάτων ή ακόμη και στην σκούπα υγρών και στερεών και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την εργασία σας. Αυτή είναι η απόλυτη αίσθηση ελευθερίας χωρίς καλώδια. Αυτή είναι η οικογένεια Power X-Change. Αυτή είναι η αποστολή μας!

Τεχνολογίες αιχμής

Με κορυφαία ποιότητα.

Οι μπαταρίες Power X-Change είναι η καρδιά της οικογένειας. Γι' αυτό χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα, όπως οι κυψέλες υψηλής απόδοσης Li-Ion και τα έξυπνα ηλεκτρονικά μας ABS στις μπαταρίες. Αυτό καθιστά τις μπαταρίες PXC από τις ασφαλέστερες στον κλάδο και μεγιστοποιείται η αποδοτικότητα, η αξιοπιστία και η διάρκεια χρήσης. Έμφαση έχει δοθεί και στην αξιοπιστία και την αντοχή στην χρήση για αυτό προσφέρουμε επέκταση εγγύησης έως 10 έτη σε όλους τους κινητήρες Brushless χωρίς ψήκτρες.

Μεγάλη διάρκεια

Διαθεσιμότητα για όσο χρειαστεί.

Δεν έχει σημασία πόσο μεγάλο είναι το έργο που έχετε αναλάβει: Με τις διαφορετικές διαθέσιμες χωρητικότητες (Ah), ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε εργασία. Είτε θέλετε απλώς να κρεμάσετε ένα ράφι ή ακόμη και να κατασκευάσετε ένα ολόκληρο δεντρόσπιτο στην αυλή σας. Άσχετα με το πόσο μεγάλος είναι σε έκταση ο κήπος σας, με την οικογένεια Power X-Change είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση.

Ισχυρά εργαλεία. Ισχυρές μπαταρίες.

Η σειρά Power X-Change είναι ιδιαίτερα ισχυρή και είναι ένα αποδοτικό σύστημα μπαταρίας για τους δημιουργικούς λάτρεις του DIY. Με ισχύ έως και 1350 watt, όλα τα εργαλεία για το σπίτι και τον κήπο προσφέρουν αντίστοιχη ισχύ με τα ηλεκτρικά. Αντί να μεταβείτε σε μπαταρίες 36V για εργαλεία με μεγαλύτερη ισχύ, η οικογένεια PXC μπορεί να συνδυάσει πολύ απλά την δύναμη δύο ή ακόμη και τεσσάρων μπαταριών χάρη στην τεχνολογία twin-pack. Αυτό εξοικονομεί χώρο από στην αποθήκευση των εργαλείων, εξοικονομεί χρήματα και επίσης σημαντικό είναι ότι οι μπαταρίες 18V μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν και πάλι μεμονωμένα.

18 V + 18 V = 36 V! Τεχνολογία Twin-Pack ©

Με διαφορετικές τάσεις και χωρητικότητες, μπορείτε να προσαρμόσετε την ισχύ της μπαταρίας ανάλογα με την εργασία και το εργαλείο που επιθυμείτε. Έχουμε εξελίξει την τεχνολογία Twin Pack για ακόμη πιο ισχυρά εργαλεία όπως το χλοοκοπτικό, το αλυσοπρίονο ή την σκούπα αναρρόφησης υγρών και στερεών. Η τεχνολογία αυτή σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δύο μπαταρίες Power X -Change ταυτόχρονα - για πραγματική ισχύ μπαταρίας 36V!

Για μεγαλύτερο χρόνο εργασίας: Για να αυξήσουμε τόσο την ισχύ όσο και τον χρόνο λειτουργίας για εργαλεία 36 V χωρίς την ταλαιπωρία επαναφόρτισης, προσθέσαμε δύο ακόμη μπαταρίες με την τεχνολογία Twin-Pack. Τέσσερις μπαταρίες χρησιμοποιούνται για αυτό. Εάν εξαντληθεί η απόδοση των δύο πρώτων μπαταριών, το σύστημα μεταβαίνει αυτόματα στις δύο επιπλέον μπαταρίες. Για παράδειγμα, η μηχανή γκαζόν μπαταρίας GE-CM 36/47 HW Li μπορεί να κόψει συνολικά 500 m² + 500 m² = 1000 m² γκαζόν με μία μόνο φόρτιση μπαταρίας.

Power X-Change Plus για επιπλέον ισχύ μπαταρίας

Οι μπαταρίες δεν διαφέρουν μόνο ως προς το χρόνο λειτουργίας και το βάρος. Η παρεχόμενη ισχύς είναι επίσης καθοριστική. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κόψετε με το γωνιακό τροχό, ο χρόνος εκτέλεσης (βλ. Προδιαγραφή Ah) δεν είναι κυρίως καθοριστικός, αλλά η επαρκής ισχύς είναι. Αυτό είναι συγκρίσιμο με ένα αυτοκίνητο. Στο βουνό ή κατά την προσπέραση, απαιτείται περισσότερη ισχύς, δηλαδή περισσότερη ιπποδύναμη/kW. Με την τεχνολογία Power X-Change Plus, διατίθεται περισσότερη ισχύς με τον ίδιο αριθμό κυψελών. Χάρη στην εκλεπτυσμένη, δροσερή και προσανατολισμένη στην απόδοση μπαταρία και τη στοχευμένη επιλογή ιδιαίτερα αποδοτικών κυψελών, το Power X-Change Plus αντιπροσωπεύει περισσότερη ισχύ, αλλά και περισσότερο χρόνο λειτουργίας και διάρκεια ζωής.

Η μπαταρία 2 σε 1! Η τεχνολογία Multi-Ah

Η τελευταία καινοτομία μπαταρίας από την Einhell δίνει στον χρήστη δύο επιλογές: είτε 300% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ή 50% μεγαλύτερο χρόνο εκτέλεσης. Χάρη στην τεχνολογία Multi-Ah, η νέα μπαταρία Power X-Change μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπαταρία 4,0 Ah ή ως μπαταρία 6,0 Ah. Η αλλαγή από μπαταρία 4Ah σε μπαταρία 6Ah με το πάτημα ενός κουμπιού είναι πολύ εύκολη. Η χρήση μπαταρίας 4Ah προστατεύει ιδιαίτερα τις κυψέλες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει έως και 3 φορές μεγαλύτερη συνολική διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις συνηθισμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Η μπαταρία 6 Ah έχει κανονική διάρκεια ζωής, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μέγιστο χρόνο λειτουργίας σε εφαρμογές που απαιτούν έντονη χωρητικότητα π.χ. χορτοκοπτικά μπαταρίας ή σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης, επειδή αποδίδει 50% περισσότερο χρόνο λειτουργίας (από μια μπαταρία 4 Ah).

Τεχνικά χαρακτηριστικά Μάθετε τι κάνει το πακέτο μπαταρίας Power X-Change τόσο ξεχωριστό.

Δουλεύετε ήδη με το σύστημα Power X-Change;

1
Τύπος Μπαταρίας
300+
Συσκευές
0
Μπλεγμένα καλώδια

Μπαταρία πλατφόρμας: Απλώς εξοικονομήστε χρήματα

Μόλις διατεθεί μια μπαταρία (ή δύο μπαταρίες για συσκευές 36 V) και ένας φορτιστής, όλες οι άλλες συσκευές μπορούν απλώς να αγοραστούν "σόλο", δηλαδή χωρίς μπαταρία και φορτιστή. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά τον εξοπλισμό ή την ποιότητα.

Προστατεύω το περιβάλλον

Το Power X-Change επιτρέπει τη χρήση ενός τύπου μπαταρίας για όλα τα εργαλεία και τα εργαλεία κήπου αντί για ξεχωριστές μπαταρίες και φορτιστές για κάθε μεμονωμένη συσκευή. Επειδή απαιτούνται λιγότερες μπαταρίες και φορτιστές λόγω της χρήσης της πλατφόρμας μπαταριών, όχι μόνο έχετε λιγότερο χάος μπαταρίας στο σπίτι, αλλά και εξοικονομείτε πόρους και συνεπώς το περιβάλλον.

Θέλετε ακόμα περισσότερη ισχύ μπαταρίας;

Μείνετε ενημερωμένοι με το ενημερωτικό μας δελτίο ή ανακαλύψτε τα ασύρματα εργαλεία σας για τον κήπο και το εργαστήριο τώρα.