Το πιο ικανό σύστημα μπαταριών.

Μία μπαταρία για πάνω από 250 εργαλεία για το εργαστήριο και τον κήπο.

Αντίο ακαταστασία καλωδίων! Με τη βοήθεια τεχνολογίας αιχμής και φιλόδοξων οραμάτων, καταφέραμε να αναπτύξουμε ένα σύστημα μπαταριών που επιτρέπει να απολαμβάνεται σε όλες τις καταστάσεις την χωρίς καλώδιο ελευθερία . Είτε εργαλεία, εργαλεία κήπου είτε ένα E-Kickscooter: Αλλάζοντας ευέλικτα τη μπαταρία και τις συσκευές, μπορείτε να τροφοδοτήσετε χωρίς καλώδια όλα τα μέλη της οικογένειας Power X-Change με έναν μόνο τύπο μπαταρίας.

Ελευθερία χωρίς καλώδια

Για εργαλεία και κήπο.

Όταν δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για κοντά καλώδια επέκτασης ή επαρκείς πρίζες. Όταν η συσκευή έρχεται στο έργο, αντί για το αντίστροφο. Εάν κάνετε απλώς κλικ στην μπαταρία και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε, είτε πρόκειται για χλοοκοπτικό, αντλία κήπου, τρυπάνι ή υγρή και στεγνή αναρρόφησης ηλεκτρική σκούπα. Τότε αυτό είναι το αίσθημα της ασύρματης χωρίς καλώδια. Τότε αυτό είναι το Power X-Change. Αυτή είναι η αποστολή μας!

Τεχνολογία αιχμής.

Αποδεδειγμένη ποιότητα.

Οι μπαταρίες Power X-Change είναι η καρδιά της πλατφόρμας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μόνο τα καλύτερα εξαρτήματα, όπως η τελευταία γενιά ισχυρών κυψελών κυψέλες ιόντων λιθίου και τα έξυπνα ηλεκτρονικά της μπαταρίας που ελέγχονται από επεξεργαστή, το Active Battery Management System, χρησιμοποιούνται στις μπαταρίες. Αυτό καθιστά την μπαταρία PXC μας μία από τις ασφαλέστερες στη βιομηχανία και εξασφαλίζει επίσης αποδοτικότητα, αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Δίνουμε επίσης προσοχή στη μακροζωία με όλα τα άλλα εξαρτήματα, π.χ. με τη μορφή κινητήρων χωρίς ψήκτρες.

Αντοχή

Επίμονος. Όταν αυτό έχει σημασία.

Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλα είναι τα έργα: Με τις διάφορες διαθέσιμες χωρητικότητες (Ah), η διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε έργο. Είτε θέλετε απλά να κλείσετε ένα ράφι είτε να χτίσετε ένα ολόκληρο δεντρόσπιτο. Είτε ο κήπος σας έχει το μέγεθος μιας πετσέτας είτε ενός γηπέδου ποδοσφαίρου. Με δύο μπαταρίες να εναλλάσσονται, μπορείτε στη συνέχεια να εργάζεστε σχεδόν συνεχώς. Έτσι, ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη είναι η πρόκληση, με το Power X-Change είστε έτοιμοι.

Ισχυρές συσκευές. Ισχυρές μπαταρίες.

Ως σύστημα μπαταριών για πραγματικούς δημιουργούς, οι μπαταρίες μας Power X-Change είναι ιδιαίτερα ισχυρές. Με ισχύ έως και 1350 watt, τα εργαλεία μπαταρίας και τα εργαλεία κήπου δεν είναι καθόλου υποδεέστερα από τα αντίστοιχα ηλεκτρικά. Αντί να μεταβείτε σε μπαταρίες 36 βολτ για συσκευές με μεγαλύτερη ένταση, το PXC συνδυάζει απλώς την ισχύ δύο ή ακόμη και τεσσάρων μπαταριών χάρη στην τεχνολογία twin-pack. Αυτό δημιουργεί μια επισκόπηση στο ερμάριο εργαλείων, εξοικονομεί χρήματα και, πάνω απ' όλα, οι μπαταρίες 18 βολτ μπορούν στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν ξανά ξεχωριστά.

18 V + 18 V = 36 V! Η τεχνολογία Twin-Pack ©

Με διαφορετικές τάσεις και χωρητικότητα, μπορείτε να προσαρμόσετε την ισχύ της μπαταρίας στις εφαρμογές και τις συσκευές σας, εάν το επιθυμείτε. Έχουμε αναπτύξει την τεχνολογία Twin Pack για ιδιαίτερα ισχυρές συσκευές όπως επιλεγμένα χλοοκοπτικά, αλυσοπρίονα ή σκούπες αναρρόφησης υγρών και στερεών. Σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δύο μπαταρίες Power X -Change ταυτόχρονα - για πραγματική ισχύ μπαταρίας 36V!

Ακόμη μεγαλύτερη εργασία: Για να επεκτείνουμε τόσο την ισχύ όσο και τον χρόνο λειτουργίας για συσκευές 36 V χωρίς ταλαιπωρία επαναφόρτισης, προσθέσαμε δύο ακόμη μπαταρίες με την τεχνολογία Double Twin-Pack. Τέσσερις μπαταρίες χρησιμοποιούνται για αυτό. Εάν εξαντληθεί η απόδοση των δύο πρώτων μπαταριών, το σύστημα μεταβαίνει αυτόματα στις δύο επιπλέον μπαταρίες. Για παράδειγμα, το χλοοκοπτικό μπαταρίας GE-CM 36/47 HW Li μπορεί να κόψει συνολικά 500 m² + 500 m² = 1000 m² γκαζόν με μία φόρτιση μπαταρίας.

Power X-Change Plus για επιπλέον ισχύ μπαταρίας

Οι μπαταρίες δεν διαφέρουν μόνο ως προς το χρόνο λειτουργίας και το βάρος. Η παρεχόμενη ισχύς είναι επίσης καθοριστική. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να κόψετε με το γωνιακό τροχό, ο χρόνος εκτέλεσης (βλ. Προδιαγραφή Ah) δεν είναι κυρίως καθοριστικός, αλλά η επαρκής ισχύς είναι. Αυτό είναι συγκρίσιμο με ένα αυτοκίνητο. Στο βουνό ή κατά την προσπέραση, απαιτείται περισσότερη ισχύς, δηλαδή περισσότερη ιπποδύναμη/kW. Με την τεχνολογία Power X-Change Plus, διατίθεται περισσότερη ισχύς με τον ίδιο αριθμό κυψελών. Χάρη στην εκλεπτυσμένη, δροσερή και προσανατολισμένη στην απόδοση μπαταρία και τη στοχευμένη επιλογή ιδιαίτερα αποδοτικών κυψελών, το Power X-Change Plus αντιπροσωπεύει περισσότερη ισχύ, αλλά και περισσότερο χρόνο λειτουργίας και διάρκεια ζωής.

Η μπαταρία 2 σε 1! Η τεχνολογία Multi-Ah

Η τελευταία καινοτομία μπαταρίας από την Einhell δίνει στον χρήστη δύο επιλογές: είτε 300% μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ή 50% μεγαλύτερο χρόνο εκτέλεσης. Χάρη στην τεχνολογία Multi-Ah, η νέα μπαταρία Power X-Change μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπαταρία 4,0 Ah ή ως μπαταρία 6,0 Ah. Η αλλαγή από μπαταρία 4Ah σε μπαταρία 6Ah με το πάτημα ενός κουμπιού είναι πολύ εύκολη. Η χρήση μπαταρίας 4Ah προστατεύει ιδιαίτερα τις κυψέλες. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχει έως και 3 φορές μεγαλύτερη συνολική διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τις συνηθισμένες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Η μπαταρία 6 Ah έχει κανονική διάρκεια ζωής, αλλά είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για μέγιστο χρόνο λειτουργίας σε εφαρμογές που απαιτούν έντονη χωρητικότητα π.χ. χορτοκοπτικά μπαταρίας ή σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης, επειδή αποδίδει 50% περισσότερο χρόνο λειτουργίας (από μια μπαταρία 4 Ah).

Τεχνικά χαρακτηριστικά Μάθετε τι κάνει το πακέτο μπαταρίας Power X-Change τόσο ξεχωριστό.

Δουλεύετε ήδη με το σύστημα Power X-Change;

1
Τύπος Μπαταρίας
250+
Συσκευές
0
Μπλεγμένα καλώδια

Μπαταρία πλατφόρμας: Απλώς εξοικονομήστε χρήματα

Μόλις διατεθεί μια μπαταρία (ή δύο μπαταρίες για συσκευές 36 V) και ένας φορτιστής, όλες οι άλλες συσκευές μπορούν απλώς να αγοραστούν "σόλο", δηλαδή χωρίς μπαταρία και φορτιστή. Αυτός είναι ένας έξυπνος τρόπος για να εξοικονομήσετε χρήματα χωρίς να χρειάζεται να κάνετε συμβιβασμούς όσον αφορά τον εξοπλισμό ή την ποιότητα.

Προστατεύω το περιβάλλον

Το Power X-Change επιτρέπει τη χρήση ενός τύπου μπαταρίας για όλα τα εργαλεία και τα εργαλεία κήπου αντί για ξεχωριστές μπαταρίες και φορτιστές για κάθε μεμονωμένη συσκευή. Επειδή απαιτούνται λιγότερες μπαταρίες και φορτιστές λόγω της χρήσης της πλατφόρμας μπαταριών, όχι μόνο έχετε λιγότερο χάος μπαταρίας στο σπίτι, αλλά και εξοικονομείτε πόρους και συνεπώς το περιβάλλον.

Θέλετε ακόμα περισσότερη ισχύ μπαταρίας;

Μείνετε ενημερωμένοι με το ενημερωτικό μας δελτίο ή ανακαλύψτε τα ασύρματα εργαλεία σας για τον κήπο και το εργαστήριο τώρα.