Κορυφαία μηχανική για τεχνολογία αιχμής

Υψηλότερη ακρίβεια και οι πιο σύγχρονες διαδικασίες κατασκευής

Είμαστε ειδικοί στις μπαταρίες!

Οι μπαταρίες μας Power X-Change πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας

Μια μπαταρία εργαλείου αποτελείται από πολλά διαφορετικά εξαρτήματα. Θα τα συγκεντρώσουμε σε μια μπαταρία Power X-Change μόνο αν όλα τα εξαρτήματα πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε όχι μόνο επαρκή απόδοση, αλλά και την απαραίτητη ασφάλεια - κατά τη φόρτιση, κατά τη μεταφορά και κατά τη διάρκεια εντατικής χρήσης.

Τεχνολογία αιχμής

Αποδεδειγμένη ποιότητα

Αντοχή

Κυψέλες. Υψηλής ποιότητας - ελεγμένη ασφάλεια

Μόνο υψηλής ποιότητας κυψέλες Li-Ion από γνωστούς διεθνείς κατασκευαστές χρησιμοποιούνται για τις μπαταρίες μας Power X-Change. Με αυτόν τον τρόπο, διασφαλίζουμε ότι είμαστε πάντα εξοπλισμένοι με σταθερά υψηλή ποιότητα σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα ασφαλείας.

Όταν επιλέγουμε τις μπαταρίες μας, δεν βασιζόμαστε μόνο σε ένα καλό όνομα: Κάθε κυψέλη μπαταρίας Power X-Change περνάει από μια αυτοματοποιημένη και ανεξάρτητη διαδικασία δοκιμής για να μπορεί να εγγυηθεί 100% ασφάλεια. Και αυτό ακόμη και μετά από χρόνια εντατική χρήση!

Συσκευασία μπαταρίας. Επιλεγμένες κυψέλες - εξαρτήματα υψηλών προδιαγραφών

Επειδή οι ακριβείς προδιαγραφές των μεμονωμένων κυψελών μπορεί να διαφέρουν λόγω παραγωγής, χρησιμοποιούμε αυστηρά κριτήρια επιλογής για να εξασφαλίσουμε το υψηλότερο επίπεδο συνέπειας και ασφάλειας. Κάθε μπαταρία Power X-Change αποτελείται από κθψέλες που εναρμονίζονται τέλεια μεταξύ τους.

Αλλά τα άλλα εξαρτήματα της μπαταρίας μας πρέπει επίσης να ικανοποιούν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Από την αποτελεσματική διάταξη ψύξης των μεμονωμένων εξαρτημάτων έως το πλαστικό κάλυμμα που προστατεύεται από κραδασμούς και σκόνη: οι συνεχείς έλεγχοι και οι πρακτικές δοκιμές καθιστούν τη μπαταρία μας μία από τις καλύτερες μπαταρίες εργαλείων στην αγορά.

Ενεργό σύστημα διαχείρισης μπαταρίας. Έξυπνα ηλεκτρονικά - αποτελεσματική προστασία μπαταρίας

Εκτός από τους αυστηρούς ελέγχους και τις οδηγίες κατά τη διάρκεια της παραγωγής, το Σύστημα Διαχείρισης Ενεργών Μπαταριών εξασφαλίζει μέγιστη ασφάλεια και απόδοση - μια εντατική διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το Active Battery Management System παρακολουθεί όλες τις επιδράσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια μέσα σε κάθε μπαταρία Power X-Change και ελέγχει τη βέλτιστη χρήση των μεμονωμένων κυψελών.

Με αυτόν τον τρόπο αποτρέπουμε αποτελεσματικά τυπικές ζημιές από μπαταρίες. Είτε πρόκειται για βαθιά εκφόρτιση, υπερβολική τάση, υπερθέρμανση, αυτο-εκφόρτιση ή φαινόμενο μνήμης: το σύστημα διαχείρισης ενεργών μπαταριών εντοπίζει τις επιβλαβείς επιδράσεις σε πρώιμο στάδιο και τις εξουδετερώνει αποτελεσματικά. Και σε περίπτωση κρίσιμων συνθηκών μπαταρίας, το Σύστημα Ενεργούς Διαχείρισης Μπαταρίας απενεργοποιεί την παροχή ρεύματος.

Φορτιστής. Αξιόπιστη απόδοση - ασφαλής χειρισμός

Ο ειδικός φορτιστής Power X-Change δεν είναι μόνο πολύ ισχυρός, αλλά και ιδιαίτερα ασφαλής. Αρκετές μονάδες εσωτερικού ελέγχου διασφαλίζουν ότι οι κυψέλες της μπαταρίας φορτίζονται ομοιόμορφα και χωρίς σφάλματα. Αυτό όχι μόνο παρατείνει τη διάρκεια ζωής των μπαταριών, αλλά αντιπροσωπεύει επίσης έναν επιπλέον παράγοντα ασφάλειας.

Με αυτόν τον τρόπο, ο φορτιστής αποτρέπει βραχυκύκλωμα μεταξύ των κυψελών σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και απενεργοποιείται αυτόματα εάν υπάρχουν βλάβες ή η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη.

Power X-Change συσκευές. Πολυλειτουργική πλατφόρμα - τέλειος συντονισμός

Ένα πολύπλοκο και εκτεταμένο σύστημα μπαταριών λειτουργεί με ασφάλεια και αξιοπιστία μόνο εάν οι συσκευές που λειτουργούν είναι επίσης προσαρμοσμένες με ακρίβεια στις απαιτήσεις. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θέσαμε ειδικές απαιτήσεις για τα ηλεκτρονικά που είναι ενσωματωμένα στις συσκευές κατά το σχεδιασμό και την ανάπτυξη των εργαλείων Power X-Change και των εργαλείων κήπου.

Οι συνεχείς έλεγχοι και δοκιμές διασφαλίζουν ότι τα εξαρτήματα που είναι ευαίσθητα στη θερμότητα και τη φωτιά πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα ασφαλείας. Όλες οι συσκευές Power X-Change υποβάλλονται επίσης σε πιστοποίηση από ανεξάρτητα κέντρα δοκιμών.

Η ερευνητική ομάδα της Einhell: "Η ασφάλεια και η λειτουργικότητα είναι η πρώτη προτεραιότητα για εμάς στο Power X-Change. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο επικεντρωνόμαστε σε κάθε λεπτομέρεια."