e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car
five e team members stand around formula 1 car

Η E-Team σε αποστολή για την Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team

Τοποθεσία: Στα pit της Formula 1

Η E-Team της Einhell είναι σε αποστολή στην ελίτ του μηχανοκίνητου αθλητισμού! Τα μέλη της E-Team Frank, Skye, Mike και Crazy DIY εξοπλίζονται με τα εργαλεία μπαταρίας της οικογένειας Power X-Change και υποστηρίζουν αποτελεσματικά τους μηχανικούς της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Η αποστολή τους είναι ξεκάθαρη: να πετύχουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση στα pit της Mercedes. Με τις εξειδικευμένες γνώσεις τους για την οικογένεια εργαλείων μπαταρίας Power X-Change και το πάθος τους για την τεχνολογία, συνεργάζονται με τους μηχανικούς για να διασφαλίσουν ότι τα μονοθέσια θα βγουν στην πίστα στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Δύο συνεργάτες. Μία αποστολή. Μέγιστη απόδοση.

Η τελευταία τηλεοπτική αποστολή της E-Team

στην Formula 1

Οι προετοιμασίες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στο χώρου του service της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Το μαύρο αγωνιστικό μονοθέσιο Mercedes Formula 1 Bolide W14 προετοιμάζεται και στην παραμικρή λεπτομέρεια για τον επόμενο αγώνα του. Ξαφνικά, μια ομάδα ειδικών στα εργαλεία μπαταρίας εισβάλλει και ο χώρος γίνεται κατακόκκινος από τα χρώματα της Einhell! Η ομάδα είναι έτοιμη να υποστηρίξει και αυτή την αποστολή. Στις αποσκευές τους: μέγιστη ισχύς όλων των εργαλείων μπαταρίας από την Einhell!

Ανακαλύψτε τώρα τη νέα αποστολή!

"Χρησιμοποιώντας τα εργαλεία μπαταρίας και τον εξοπλισμό της Einhell, επωφελούμαστε από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για μέγιστη απόδοση."
Toto Wolff
Επικεφαλής και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team
Η οικογένεια εργαλείων μπαταρίας της E-Team Power X-Change

Αποκτήστε τα αγαπημένα της E-Team

για μέγιστη απόδοση!

Ας γίνει η νύχτα μέρα!

Προβολέας μπαταρίας TE-CL 18/2500 LiAC

Το must-have της Skye για τα pit στους αγώνες: Με την υψηλής ποιότητας μπαταρία ιόντων λιθίου και απόδοση 2.500 lumens, αυτός ο προβολέας μπαταρίας παρέχει ιδιαίτερα έντονο και καθαρό φωτισμό.

Ο προβολέας μπαταρίας είναι στιβαρός και ανθεκτικός, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στις πιο απαιτητικές συνθήκες. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, μπορείτε να τον χειριστείτε και να τον μεταφέρετε όπου επιθυμείτε. Ο προβολέας μπαταρίας αυτός απλά κάνει τη νύχτα μέρα!

Αποκτήστε τον προβολέα μπαταρίας για το σπίτι σας!

Θέλετε να είστε cool? Κανένα πρόβλημα, απλά αποκτήστε αυτό το εργαλείο!

Φυσητήρας φύλλων μπαταρίας GP-LB 36/210 Li

Ο φυσητήρας φύλλων μπαταρίας GP-LB 36/210 Li είναι η ιδανική λύση για όσους αναζητούν έναν ισχυρό σύμμαχο χωρίς καλώδια. Με ρυθμιζόμενο, αποσπώμενο σωλήνα 3 σταδίων, ταχύτητα φυσήματος έως 210 χλμ και διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως 30 λεπτά, αυτός ο φυσητήρας είναι αυτό που λέμε «πολυεργαλείο». Ο φυσητήρας μπαταρίας έχει τέτοια ισχύ ώστε να μπορεί να ψύχει ακόμη και τα φρένα της Formula 1 χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι απίθανο το τι μπορεί να κάνει αυτός ο φυσητήρας μπαταρίας!

Αποκτήστε τον φυσητήρα μπαταρίας για το σπίτι σας!

Hot για κάθε project

Πιστόλι θερμού αέρα μπαταρίας TE-HA 18 Li

Με ισχυρή μπαταρία 18 V και θερμοκρασία έως 550 °C, αυτό το πιστόλι θερμού αέρα μπαταρίας είναι ιδανικό για μεγάλη γκάμα εφαρμογών. Για παράδειγμα, για τη διαμόρφωση πλαστικών στη μοντελοποιία, για την αφαίρεση αυτοκόλλητων μεμβρανών, αλλά και για παλιό βερνίκι, υπολείμματα κόλλας και στρώματα χρώματος, το πιστόλι θερμού αέρα μπαταρίας είναι απλά το τέλειο εργαλείο. Η οθόνη LED σας δείχνει με μια ματιά το επίπεδο θερμοκρασίας που επιλέξατε. Η ενσωματωμένη προστασία από υπερθέρμανση διασφαλίζει την ασφάλεια σας κατά τη χρήση. Με τέτοια ευελιξία, αυτό το εργαλείο είναι το πιο «καυτό» αντικείμενο στην εργαλειοθήκη του Mike.

Αποκτήστε το πιστόλι θερμού αέρα μπαταρίας για το σπίτι σας!

Φέρτε τα εργαλεία σας σε κάθε αποστολή - καλά αποθηκευμένα και συστηματικά οργανωμένα! Το αρθρωτό σύστημα E-Case της Einhell

Οι ισχυροί βοηθοί

για τα pit στο σπίτι σας!

Μπουλονόκλειδο μπαταρίας για αλλαγή ελαστικών σε χρόνο μηδέν

IMPAXXO 18/230

Το μπουλονόκλειδο μπαταρίας IMPAXXO 18/230 της Einhell είναι το ιδανικό εργαλείο για γρήγορη αλλαγή ελαστικών στο σπίτι. Χάρη στην υψηλή απόδοση ροπής των 230 Nm και την ταχύτητα κρούσης έως και 3.600 χτυπήματα το λεπτό, ξελασκάρει ακόμη και τα πιο σφιχτά μπουλόνια τροχών σε χρόνο μηδέν. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός του IMPAXXO 18/230 το καθιστά ιδιαίτερα εύχρηστο και βολικό ακόμη και όταν δουλεύετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα με το μπουλονόκλειδο. Μην περιμένετε άλλο!

Κάνετε χρόνο ρεκόρ και στα pit stop στο σπίτι σας!

Σκούπα μπαταρίας για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας

Σκούπα μπαταρίας υγρών/στερεών TP-VC 36/30 S Auto

Με την «έξυπνη» σκούπα μπαταρίας υγρών/στερεών TP-VC 36/30 S Auto, δεν χρειάζεστε καμιά πρίζα και μπορείτε να καθαρίζετε το αυτοκίνητό σας όπου σας βολεύει. Η ευελιξία της σκούπας μπαταρίας είναι ιδιαίτερα μοναδική. Η συσκευή είναι ιδανική για τον καθαρισμό υγρών ή ξηρών ρύπων στο εσωτερικό του αυτοκινήτου σας. Τα αξεσουάρ αυτοκινήτου, όπως το ακροφύσιο, κάνουν τον καθαρισμό παιχνίδι ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα σημεία. Πανέξυπνο, δεν συμφωνείτε;

Αποκτήστε τη δική σας σκούπα τώρα!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αποστολή και την συνεργασία αυτή; Ή μήπως αναζητάτε περισσότερα εργαλεία για το αυτοκίνητό σας;
Δείτε εδώ περισσότερα!