Η γκάμα προϊόντων της Einhell

Από δραπανοκατσάβιδα έως μηχανές γκαζόν και ραδιόφωνα

Το κατάλληλο εργαλείο για κάθε εργασία: Στην Einhell θα βρείτε μεγάλη ποικιλία διαφορετικών εργαλείων για χρήση στο σπίτι. Αυτό επιτρέπει στους ερασιτέχνες τεχνίτες να εξοπλίσουν τα εργαστήριά τους με ό,τι επιθυμεί η καρδιά τους - ενώ διαθέτουμε επίσης μια εκτεταμένη γκάμα εργαλείων κήπου και πρακτικών αξεσουάρ. Ηλεκτρικά, βενζινοκίνητα, ή τροφοδοτούμενα με το σύστημα μπαταριών Power X-Change... Η επιλογή είναι δική σας. Η οικογένειά της Power X-Change σας επιτρέπει να εργάζεστε στο σπίτι, το εργαστήριο και τον κήπο με μέγιστη ευελιξία και χωρίς καλώδια καθώς μπορείτε να συνδυάσετε τις μπαταρίες και τους φορτιστές με οποιοδήποτε εργαλείο του συστήματος. Περισσότερες από 300 συσκευές αποτελούν ήδη μέρος της οικογένειας PXC, στην οποία προστίθενται ολοένα και περισσότερες συσκευές και εξελίσσεται συνεχώς.

Εργαστείτε με την ισχύ των εργαλείων της Einhell

Ολοκληρωμένος εξοπλισμός για το εργαστήριο στο σπίτι: Κλικ εδώ

Δραπανοκατσάβιδα, φαλτσοπρίονα, πριόνια πάγκου, συμπιεστές ή ηλεκτρικές σκούπες υγρής/ξηρής αναρρόφησης. Ανάλογα με τις εργασίες που αναλαμβάνετε, θα χρειαστείτε και τα κατάλληλα εργαλεία για το εργαστήριό σας. Είτε προτιμάτε να εργάζεστε με σύνδεση ρεύματος ή την ευελιξία της μπαταρίας χωρίς καλώδια: Έχουμε το κατάλληλο εργαλείο για κάθε εργασία. Τα προϊόντα της Einhell είναι ιδανικά για τους λάτρεις του DIY λόγω της εξαιρετικής σχέσης τιμής-απόδοσης, και επίσης εντυπωσιάζουν με τη λειτουργία και την ισχυρή απόδοσή τους.

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη γκάμα των προϊόντων μας στην ιστοσελίδα μας. Χωρισμένη σε επιμέρους κατηγορίες, μπορείτε εύκολα να βρείτε αυτό που αναζητάτε και να λάβετε λεπτομερείς πληροφορίες για τα διάφορα προϊόντα της Einhell, αλλά και πολύτιμες συμβουλές από επαγγελματίες για τη χρήση τους. Μπορείτε επίσης να βρείτε κάθε μία από τις διαφορετικές ομάδες προϊόντων μας, χωρισμένες σε τρεις κατηγορίες για εργαλεία, εργαλεία κήπου και αξεσουάρ. Στα εργαλεία, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ φορητών εργαλείων μπαταρίας, εργαλείων πάγκου, καθαρισμού, για το αυτοκίνητο.

Τα Κυριότερα Εργαλεία

Καταπράσινοι κήποι, γεμάτοι ζωή με τον εξοπλισμό κηπουρικής της Einhell

Ισχυρά εργαλεία για γκαζόν, φράκτες και πολλά άλλα!

Άνοιξη, καλοκαίρι ή φθινόπωρο - πάντα υπάρχει δουλειά για τους ερασιτέχνες κηπουρούς, όποια εποχή του χρόνου κι αν είναι. Όσο μεγάλος ή μικρός, επίπεδος, λοφώδης, φυτεμένος ή διακοσμητικός κι αν είναι ο κήπος σας, στην Einhell θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο εργαλείο κηπουρικής που θα σας βοηθήσει στις εργασίες σας. Από αντλίες μέχρι ψαλίδια μπορντούρας και κλασικές μηχανές γκαζόν, εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το σύστημά Power X-Change έχει πραγματικά πολλά πλεονεκτήματα, αφού ειδικά στον κήπο οι πρίζες σπανίζουν. Έτσι, αν θέλετε να εργάζεστε χωρίς καλώδια και χωρίς καυσαέρια, δείτε με προσοχή τα εργαλεία μπαταρίας Einhell για την κηπουρικής σας. Η εκτεταμένη γκάμα μας για τον κήπο περιλαμβάνει μηχανές γκαζόν, ψαλίδια μπορντούρας, τρίμερ, θαμνοκοπτικά, αντλίες νερού, φυσητήρες και ηλεκτρικούς απορροφητήρες φύλλων, χορτοκοπτικές μηχανές, αλυσοπρίονα, φρέζες εδάφους, τηλεσκοπικά ψαλίδια και πολλά άλλα.

Τα Κυριότερα Για Τον Κήπο

Τα κατάλληλα αξεσουάρ για κάθε εργασία

Προσοχή στη λεπτομέρεια: Αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για τις συσκευές σας Einhell

Το καλύτερο εργαλείο αξίζει όσο και τα αξεσουάρ του. Ένας συμπιεστής, για παράδειγμα, μετατρέπεται σε πραγματικό πολυεργαλείο στο εργαστήριο και στον κήπο με τα κατάλληλα αξεσουάρ. Στη γκάμα των αξεσουάρ μας μπορείτε να βρείτε εξοπλισμό για το εργαστήριό σας, μπαταρίες και φορτιστές Power X-Change, αξεσουάρ για το πριόνι πάγκου, εργαλεία για τους συμπιεστές σας ή διάφορες τσάντες αποθήκευσης. Μπορείτε επίσης να βρείτε αξεσουάρ όπως λάστιχα, βούρτσες, φίλτρα και πολλά άλλα για τα εργαλεία του κήπου, και ειδικά για αντλίες ή για κάποια από τα εργαλεία καθαρισμού.