einhell-car-expert-battery-charger-1002251-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-105
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-productimage-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-101
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-102
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-103
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-104
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-detail_image-105
Φορτιστής μπαταρίας

CE-BC 5 M LiFePO4

Αριθμός είδους: 1002251 EAN (barcode): 4006825671520
 • Έξυπνος φορτιστής μπαταρίας με έλεγχο μικροεπεξεργαστή
 • Φορτιστής μπαταρίας γενικής χρήσης για διάφορους τύπους μπαταριών
 • Για μπαταρίες gel, AGM, μολύβδου-οξέος χωρίς συντήρηση
 • Κατάλληλο για μπαταρίες λιθίου-σιδήρου-φωσφορικού άλατος
 • Προστασία IP65: ανθεκτικό στη σκόνη & πίδακες νερού
 • Λειτουργία συνεχούς φόρτισης για μεγαλύτερο χρόνο απόδοσης
 • Λειτουργία τροφοδοσίας για χρήση ως πηγή ενέργειας
 • Ένδειξη τάσης μπαταρίας LCD και προόδου φόρτισης
 • Ηλ. προστασία υπερφόρτωσης, βραχυκυκλώματο
 • Πλήρως απομονωμένοι σφιγκτήρες μπαταρίας
 • Άγκιστρα ανάρτησης για επιτοίχια τοποθέτηση
Δείτε περισσότερες πληροφορίες
einhell-car-expert-battery-charger-1002251-productimage-101
Περιγραφή είδους

Ο φορτιστής μπαταρίας CE-BC 5 M LiFePO4 της Einhell είναι ένας έξυπνος φορτιστής μπαταρίας, προσαρμοσμένος στις τεχνικά προηγμένες και ισχυρές μπαταρίες των σύγχρονων οχημάτων. Η κύρια αποστολή της εύχρηστης συσκευής είναι η γρήγορη, ήπια φόρτιση των μπαταριών, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται η μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια ζωής σε πλήρη ισχύ. Η οθόνη LCD διευκολύνει τη λειτουργία σε σχέση με τις συμβατικές συσκευές. Αυτό το πολυεργαλείο της Einhell είναι κατάλληλο για μπαταρίες τζελ, μπαταρίες AGM, μπαταρίες μολύβδου-οξέος χωρίς συντήρηση και χαμηλής συντήρησης, καθώς και μπαταρίες φωσφορικού λιθίου-σιδήρου. Ο φορτιστής CE-BC 5 M LiFePO4 προσαρμόζεται αυτόματα στην τάση της μπαταρίας των οχημάτων 12 V. Ο κύκλος φόρτισης πολλαπλών σταδίων του φορτιστή μπαταριών παρακολουθείται και ρυθμίζεται αυτόματα από τον ελεγκτή μικροεπεξεργαστή. Το έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου αναλύει τον τύπο και την κατάσταση της συνδεδεμένης μπαταρίας και ξεκινά τη βέλτιστη λειτουργία. Η λειτουργία φόρτισης συντήρησης προστατεύει τη μπαταρία για μια μόνιμα ιδανική κατάσταση φόρτισης. Αυτό καθιστά τον CE-BC 5 M κατάλληλο για όλους τους τύπους οχημάτων, ειδικά για οχήματα με μεγάλο χρονικό διάστημα ακινησίας: Αντί να αφήνετε σιγά-σιγά τη μπαταρία να αδειάσει τελείως και να κινδυνεύει έτσι με βαθιά εκφόρτιση, η μπαταρία διατηρείται στο βέλτιστο επίπεδο μέσω της φόρτισης-συντήρησης. Η φόρτιση-συντήρησης ανακουφίζει τα κύτταρα της μπαταρίας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής. Τα αυτοκίνητα, οι μοτοσικλέτες ή τα σκούτερ είναι έτοιμα για άμεση χρήση όταν τα χρειαστείτε. Μια χειμερινή λειτουργία φόρτισης έχει αναπτυχθεί ειδικά για εξωτερικές θερμοκρασίες κάτω των 5°C. Επιπλέον, η συσκευή είναι εξοπλισμένη με μια λειτουργία επαναφοράς, η οποία μπορεί να δώσει νέα πνοή σε βαθιά αποφορτισμένες μπαταρίες. Εκτός από μια λειτουργία τροφοδοσίας για χρήση ως τροφοδοτικό, η συσκευή διαθέτει επίσης μια λειτουργία ισχυρής φόρτισης, η οποία μπορεί να αναζωογονήσει βαθιά αποφορτισμένες μπαταρίες (από 1 V) μέσω μέγιστων αμπέρ. Η αυτόματη προστασία υπερφόρτισης, βραχυκυκλώματος και αντίστροφης πολικότητας προστατεύει τόσο τον φορτιστή όσο και τη μπαταρία. Ο φορτιστής μπαταριών της Einhell ικανοποιεί την κατηγορία προστασίας IP 65, η οποία τον καθιστά ανθεκτικό στη σκόνη και προστατευμένο από πιτσιλιές νερού. Η ένδειξη τάσης μπαταρίας LCD και προόδου φόρτισης δείχνει με μια ματιά σε ποια κατάσταση φόρτισης βρίσκεται η μπαταρία και σε ποια λειτουργία έχει ρυθμιστεί ο φορτιστής. Η ένδειξη του φορτιστή μπαταριών Einhell υποδεικνύει επίσης λανθασμένη σύνδεση της πένσας ή άλλα προβλήματα σύνδεσης. Χάρη στους πλήρως μονωμένους ακροδέκτες της μπαταρίας, ο φορτιστής μπορεί να συνδεθεί εύκολα και με ασφάλεια. Το περίβλημα είναι εφοδιασμένο με έναν κρίκο ανάρτησης για τη στερέωση στον τοίχο.

 

Τεχνικές λεπτομέρειες

Παροχή ρεύματος220-240 V | 50 Hz
Jump startno
Τάση φόρτισης12V
Ρεύμα φόρτισης ελάχιστο (Arith./eff.) - μέγιστο (Arith./eff.) Στα 12 V d.c.5 / [-] A
Σχετικές λήψεις
Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την εξυπηρέτηση πελατών της Einhell. Φροντίζουμε για τα αιτήματά σας για πληροφορίες προϊόντων, ανταλλακτικά και επισκευές.Σας υποστηρίζουμε με όλες τις ερωτήσεις γύρω από το προϊόν σας - πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την αγορά.

Κριτικές πελατών

Η Einhell δεν διασφαλίζει - με εξαίρεση τις περιπτώσεις "Επαληθευμένης αγοράς" - ότι οι δημοσιευμένες κριτικές προέρχονται από τέτοιους καταναλωτές που έχουν πραγματικά χρησιμοποιήσει ή αγοράσει τα προϊόντα.